Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 11 Mayıs Salı 177. bölüm fragmanı izle

Emanet 11 Mayıs Salı 177. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz ay reytinglerini bir hayli yükselten Emanet dizisi, hikayesi ve iyi oyunculuk performansları ile sosyal medyada çok konuşuldu. Ancak dizinin son haftalarda reytinglerinde belirgin bir düşüş gözleniyor. Emanet dizisinde yeni bir hafta da başladı. 176. bölüm bu akşam izleyicilerle buluştu. Yaman ve Seher ikilisinin bir arada olma, birliktelik vurgularını yaptıkları son bölümler bir hayli duygusal geçmişti.

Emanet dizisinde yeni hafta yine izleyicilere duygusal bir bölüm ile geldi. Bugün yayınlanan dizinin 176. bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin 177. yeni bölümü ise 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen hayranlar fragmanı merak ediyor. İşte yeni bölüm fragmanı:

Bu akşamki bölümde Yaman ve Seher’in birbirlerine sıkı sıkıya tutunmalarına izleyiciler adeta bayıldı. Yaman’ın güzel sözleri de etkileyiciydi. Seher’in Yusuf derdi dikkat çekerken, İkbal de yine çok kötü şeyler yapmaya devam ediyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile 7 Eylül pazartesi gününden bu yana izleyici karşısında. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi birbirlerine çok yakıştı ve çok olumlu yorumlar da alıyor. Sosyal medyada Yaman ve Seher yeni başarılı ve iyi uyum sağlayan dizi çifti olarak öne çıkıyor.

Emanet dizisinin 176. bölümünün tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün20:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Daha önce 19.00’da yayınlanan dizi, geçtiğimiz hafta ile birlikte 1 saat ileri alınmıştı.