Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yeni dizisi, Disney Plus’ta yeni gurur kaynağı olacak!

Engin Akyürek’in yeni dizisi, Disney Plus’ta yeni gurur kaynağı olacak!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Dev bir yatırımla Türkiye’de dizi ve film sektörüne girmeye hazırlanan Disney Plus’ın yaz aylarında izleyicisinin karşısına çıkacağı konuşuluyordu. Bomba projeleri ardı ardına patlatan platform Türkiye’de 14 Haziran itibariyle yayın hayatına başlayacak.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney Plus, dünyanın fenomeni olduğu pek çok yapıma ev sahipliği yapıyor.

Disney Plus kullanıcılarına yüksek görüntü kalitesi, 4 adede kadar eşzamanlı yayın, 10 cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme ve 7 adede kadar farklı profil yaratma olanağı gibi pek çok özellik sunuyor. Disney+ bunlarla beraber, ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile sadece yaşa uygun içeriğe erişilmesine olanak sağlayan, çocuk dostu bir arayüze de sahip.

Engin Akyürek'in yeni dizisi, Disney Plus'ta yeni gurur kaynağı olacak! 14

Sadece yapımlarla değil anlaştığı isimlerle de ortalığı kasıp kavuran dijital platform Disney Plus, bugüne kadar Can Yaman, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi Türkiye’de milyonları peşinden sürükleyen birbirinden başarılı oyuncularla sözleşme imzalamıştı.

Yaz aylarından yayına almak için birçok dizinin çalışmalarına başlayan ve sete çıkan Disney Plus’ın Türkiye’de ilk hangi dizi ile başlayacağı da belli oldu. 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak platformun yayınlanan ilk Türk dizisi Engin Akyürek’in başrolünde oynadığı Kaçış dizisi olacak.

Engin Akyürek'in yeni dizisi, Disney Plus'ta yeni gurur kaynağı olacak! 15

Ünlü oyuncunun dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip birçok dizisi yayınlanıyor. Disney Plus da hem Türkiye’ye güçlü bir giriş yapmak hem de Engin Akyürek’in muhteşem oyunculuğunu Kaçış dizisiyle bir kez daha dünyaya gösterecek.

Engin Akyürek’e yeni dizisinde İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor. İkilinin partnerliği de hayranları için bir başka heyecan kaynağı olacak. Dizide savaş muhabiri olan iki karakterin yaşadıkları anlatılıyor.