Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi 6. bölümünde Sanem’in zor anları!

Erkenci Kuş dizisi 6. bölümünde Sanem’in zor anları!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisi, yaz ekranında harikalar yaratmaya devam ediyor.

Ekranın en neşeli yapımlarından olan Erkenci Kuş, romantik komedi özellikleriyle yaz aylarının adından en çok konuşulan yapımı olmakta.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı oyunculuğu da takdirleri topluyor.

İzleyicilerin sosyal medyaya yansıyan diziyle ilgili yorumlarının da büyük çoğunlukla olumlu olduğunu ve her geçen hafta dizinin daha da çok dikkat çekmekte olduğunu gözlemliyoruz.

Reytingleriyle de memnun eden Erkenci Kuş dizisi, 31 Temmuz Salı akşamı 6. bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak. Bu bölümde Hırsızlıkla suçlanan Sanem’in zor anlarını izleyeceğiz.

6. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş’un 6. bölüm ilk sahnesinde, Can’ın fotoğraflarının ofisinden çalınması ortalığı karıştırıyor. Sanem’in geç saatte Can’ın odasında olduğunun söylenmesi üzerine Sanem büyük bir şok yaşıyor. Erkenci Kuş’un yeni bölümünde şüpheler Sanem’in üzerine dönerken, Can ise bu iddiaya inanmak istemiyor.

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisi 24 Temmuz Salı akşamı 5. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde birinci sırada yer alan Erkenci Kuş’un son bölümüne Can ile Sanem’in aşkı damga vurdu. Yaz dizilerinin en sevilen çifti seçilen Sanem ile Can’ın romantik anları dizinin son bölümüne damga vurdu. Can’ın ormandaki gizli kulübesine giden çift romantik anlar yaşadı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşünür. Bunun üzerine Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıklar. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıkar. Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır. Mahallede ise Nihat, bakkalı kaybetmenin huzursuzluğu içindedir, Mevkibe ise bu duruma çare olmaya kararlıdır.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş’un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı da yer alıyor.

Erkenci Kuş dizisi 6. bölümünde Sanem'in zor anları! 7

ERKENCİ KUŞ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ERKENCİ KUŞ REYTİNGLERE DAMGA VURDU
Erkenci Kuş geçen hafta; tüm Kişiler kategorisinde 8,3 izlenme oranı ve 28,41 izlenme payı, AB kategorisinde 7,38 izlenme oranı ve 24,51 izlenme payı ile 20+ABC1’de 8,18 izlenme oranı ve 27,21 izlenme payıyla en çok izlenen yapım oldu.