Ana sayfa Dizi Analiz Evlilik Hakkında Her Şey’de Azra bombayı patlattı, artık olacakları Yıldırım düşünsün!

Evlilik Hakkında Her Şey’de Azra bombayı patlattı, artık olacakları Yıldırım düşünsün!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün gece 18. bölümüyle ekranlara geldi. Bora’nın herkesten sakladığı sırrı bu bölümde çözüldü. İzleyen herkes Yıldırım’ın Bora’yı tanıdığını ve yardım ettiğini biliyordu ama asıl ters köşe Azra’dan geldi.

Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, uzun bir aradan sonra Evlilik Hakkında Her Şey ile yeniden televizyon ekranlarına döndü. Azra karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, etkileyici bir sahneyle dizinin 19. bölümüne damga vurdu.

İkili Yıldırım’ın doğum günü için bir restorana gitti. Her şeyin güzel gittiği yemek sırasında Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım’ın sakladığı sır ve pişmanlığı nedeniyle Azra karşısında kıvrandığı anlara şahit olduk. Bu anlardan itibaren Azra’nın yaşadıklarını gerçek hayatta izleyiciye çok iyi aktaran bir Gökçe Bahadır oyunculuğu izledik.

Evlilik Hakkında Her Şey’de Azra bombayı patlattı, artık olacakları Yıldırım düşünsün! 8

Her şeyi bilmesine rağmen bilmezden gelen Azra, doğruyu Yıldırım’ın anlatmasını istedi. Yıldırım ise bir türlü açıklayamadığı itirafına “Azra, birazdan sana anlatacağım yalanların içinde bir tane gerçek var. O da sana olan aşkım” sözleriyle başlasa da Sergen’in yanlarına gelmesiyle devamını getiremedi.

Belki de bu an tüm yaşanacakların değişmesine neden olan sahne oldu. Sergen, gelir gelmez Yıldırım’ın Bora ile ilişkisini anlatmaya başladı. Fakat Azra, Yıldırım ile ilgili öğrendiklerini yüzüne vurmak için bu geceye daha önceden hazırlanmıştı. Yüreğindeki acıyla bildiklerini anlatmaya başladı ve ters köşe geldi.

Sergen’e dönüp “Bana bilmediğim bir şey söyle” diyen Azra’nın anlattıkları hem Yıldırım’ı hem de Sergen’i oldukça şaşırttı. Yıldırım’ın hediyesini açtığı ve Azra’nın giderken Sergen’in arkasından ağzı açık şekilde bakışı etkileyici anlardan oldular.

Bu etkileyici bir sahneyle biten son bölümün ardından izleyiciler arasında senaristlerin Yıldırım hayranları karakteri çok çabuk harcadığını düşünenler oldu. Bir kısım izleyiciler acaba Evlilik Hakkında Her Şey dizisi erken final mi yapacak diye sormaya başlarken herkes Gökçe Bahadır’ın etkili “aşık kadın” rolündeki usta oyunculuğuna dikkat çekti.

Evlilik Hakkında Her Şey’de Azra bombayı patlattı, artık olacakları Yıldırım düşünsün! 9

Bakalım Evlilik Hakkında Her Şey’in 20. Bölümünde bizleri neler bekliyor. Bunca sürpriz gelişmenin ardından izleyicinin iple çekeceği bir bölüm olacağı kesin.