Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır hem eğlendirdi hem kızdırdı hem de öğüt verdi!

Gökçe Bahadır hem eğlendirdi hem kızdırdı hem de öğüt verdi!

tarafından ker_def

Gökçe Bahadır, hayattaki küçük şeylere şükretmeyi hatırlattı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman takipçilerini mutlu ediyor, bazen kızdırıyor, bazen de onlara öğütler veriyor.

Gökçe Bahadır instagram hikaye bölümünden hem eğlenceli bir pozunu paylaştı hem eski ve kalitesiz bir fotoğrafı ile hayranlarını kızdırdı hem de takipçilerine hayattaki küçük şeylerin ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Öncelikle eğlenceli kısa videosu ile hikaye bölümünden “En iyisi güneş”notuyla eğlenceli kısa bir döngü paylaşan Gökçe Bahadır, neşeli halleriyle beğenildi.

Gökçe Bahadır hem eğlendirdi hem kızdırdı hem de öğüt verdi! 9

Ardından ünlü oyuncu hayranlarına hayattaki küçük şeylerin ne kadar önemli olduğunu anlatan bilgilendirici bir paylaşım yaptı.

Bu öğüt aslında oyuncunun hayata bakış açısını da yansıtması noktasında bir hayli dikkat çekiciydi.

Gökçe Bahadır hem eğlendirdi hem kızdırdı hem de öğüt verdi! 10

Gökçe Bahadır, ardından da daha önce paylaştığı ve hayranlarının görüntü kalitesinin kötü olması nedeniyle eleştirdiği fotoğrafını yeniden yayınlandı.

Bir hayranı, “Kuzum bunu paylaşmıştın ve cidden kalitesi çok kötü ya anlık fotoğraf at kurban olayım” diyerek oyuncuya sitemde bulundu.

Takipçilerinin anlık cıvıl cıvıl pozlarını beklediği Gökçe Bahadır, sosyal medyada elde ettiği etkileşimlerde geçen yıla göre düşüş yaşamakta.Oyuncunun paylaşımlarına dikkat etmesi ve etkileşimin gücünü hafife almaması hayranlarının beklentisi arasında.

Gökçe Bahadır hem eğlendirdi hem kızdırdı hem de öğüt verdi! 11

Gökçe Bahadır’ın fanları en çok da oyuncunun dizilere ne zaman dönüş  yapacağını merak ediyor ve bu konuda bir gelişme olmasını bekliyor.