Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan sempatikliği ile gönülleri kazandı!

Hafsanur Sancaktutan sempatikliği ile gönülleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz isimli dizi ile birlikte etkili bir çıkış yaptı. Artık ismi başroller için anılan oyuncu, hem yetenekleri hem güzelliği hem de sempatikliği ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandıran ve çok da başarılı sahneler çıkartan oyuncu, kendisini bir hayli geliştirdiğini de özellikle ikinci sezonda net bir şekilde ortaya koydu. Güzelliği ve sempatikliği ile de hayranları tarafından çok ilgi gören oyuncu, tatil yapmak istiyor.

Bir süre dinleneceğini ve arkadaşları ile tatil yapacağını belirten oyuncu, yeni proje teklifleri geldiğini ve bunları da tatili sırasında okuyacağını anlattı.

Hafsanur Sancaktutan, Aşk Ağlatır isimli projede başrolde yer aldığı Deniz Can Aktaş ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin aşkı sürüyor ve birbirlerine destekleri de devam ediyor. Sancaktutan, sevgilisinin ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı gün onu yalnız bırakmadı.

Gazeteciler ile röportajında sempatikliği ve olgun davranışı ile dikat çeken oyuncu, yeni imajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

İlişkilerinin çok iyi gittiğini belirten oyuncu, evlilik soruları ile karış karşıya kaldı. Sancaktutan, bunun kendisi adına çok erken bir konu olduğunu bir kez daha ifade etti.

Oyuncunun sempatik anlarını videodan izleyebilirsiniz.