Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu!

Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Murat Dalkılıç,sosyal medyada aşk tazeledi! Ünlü çiftin aşkları her geçen gün daha da büyüyor. Geçtiğimiz gün Harbiye’de sahneye çıkan sevgilisi Murat Dalkılıç’ı izlemeye kardeşi Gamze Erçel ile birlikte giden ünlü oyuncu Hande Erçel, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Zarafeti ve güzelliği ile göz dolduran oyuncuya sevgilisinden de sahnede jest gelmiş ve ünlü çift bir hayli konuşulmuştu.

Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu! 10

Erçel’in mutlu halleri objektiflere yansımış ve oyuncu, hayatındaki birçok sıkıntıyı atmış haliyle beğenileri toplamıştı.

Murat Dalkılıç, instagram hesabından Erçel için paylaştığı mesaj ile de gündem oldu.

Sosyal medyada adeta birbirlerine aşklarını haykıran ikilinin bu halleri hayranlarını da çok mutlu etti.

Romantik bir paylaşım yapan Murat Dalkılıç, “Seni gördüğüm andan beri tüm güzel şarkılar sana söylenmeli, iki gözümün çiçeği. Sana yazdığım, yazacağım onlarca şarkıya selam olsun” diye yazdı.

Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu! 11

Hande Erçel de bu mesaja yanıt vererek, kalp emojisi ile birlikte “Mutluluğumsun” ifadesini kullandı.

Dalkılıç’ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Erçel’in hayranları da adeta paylaşımın etkileşimini ikiye katladı.

1 YIL ÖNCE NEYDİ, 1 YIL SONRA NE OLDU?

Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde annesi Aylin Erçel’in kanser tedavisi nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç’tan da ayrılmıştı.

Annesinin tedavisine odaklanan ve vaktini onunla geçiren oyuncu bir hayli moral bozukluğu yaşamıştı.

Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu! 12

Erçel, Ocak 2019’da da annesini kaybetmenin derin acısı ile sarsıldı. Tüm bu dönemde yanında olmak için çaba  harcayan Murat Dalkılıç vardı. Kötü günlerde de yanından ayrılmayan Dalkılıç ile 2019 yılının başlarında yeniden bir araya gelen Erçel, Halka dizisinde de rol alarak oyunculuk konusundaki eleştirilerin ortadan kalkmasını sağladı.

Murat Dalkılıç’ın da desteği ile annesinin vefatının acısını soğutan oyuncu, Halka dizisindeki başarılı performansı ile de yeniden yapımcıların gözdesi konumuna geldi.

1 yıl aradan sonra oyuncunun tüm sıkıntıları ve acıları atlatıp, hayatına yeniden odaklanması hayranlarını da çok memnun etmekte.

Hande Erçel’in hayranları oyuncunun bu günlere gelmesinde Murat Dalkılıç’ın büyük etkisi olduğunu da belirtmekte.

Hande Erçel, 1 yıl önce ne haldeydi, şimdi ne halde! Murat Dalkılıç etkisi bu! 13