Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan İKİZLER BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan İKİZLER BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

İKİZLER BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Özellikle yüksek ve derin konularla uğraşmanız gereken bir dönemde; pazartesi günü oluşacak Ay Tutulması’yla beraber yakın çevre, akrabalar, kardeşler, ailenizi ilgilendirecek konularda önemli birtakım hassas durumlar ve olaylarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak. İletişime yönelik işleriniz, satış, reklam, tanıtım ya da bilgisayara yönelik adımlarınız varsa ve hızlı kararlar almanız gerekiyorsa bu Tutulma ile beraber bu alanlarınızın hızlandığını göreceksiniz sevgili İkizler. Diğer taraftan bazı olaylarda sonlanmalara açık olmanız gerekebilir.

Geleceğe yönelik işlerinizde, önemli adımlarınızda, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işlerinizde parasal konularda anlaşmazlıklar, ertelenmeler, gecikmeler ya da parayla ilgili bir konunun karşınıza gelmesi söz konusu olacak. Özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bu hafta hem ailevi bağlantılarda, hem özel ilişkilerinizde aldanmalara, hayal kırıklıklarına ya da sorunlara açık olacaksınız sevgili İkizler. Bir taraftan güzel gelişmeler altındayken diğer taraftan hayatın sizi zorladığını görebilirsiniz. Bu yüzden gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

Çarşamba gününe dikkat edin. Parasal konularda çabuk tepkiler vermeye eğilimli olacaksınız ve perşembe günü itibariyle daha fazla seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapacağınız işler, yüksek fikirler, düşünceler ön plana geçmeye başlıyor. Diğer insanlarla olan bağlantılarınızda, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Eğitimden yana şansınız yüksek olacak. Yani kendinizi eğitmek, düşüncelerinizi ön plana çıkarmak, fikirlerinizi etrafa yaymak ve diğer insanlarla bir araya gelmek adına güzel bir hafta olacak. Önümüzdeki iki hafta boyunca da bu alanlarınız aktif olacak. Güzel bir hafta olsun.
Sitene Ekle