Ana sayfa Sosyal Medya Her Yerde Sen dizisinden sonra Beste Kökdemir yeniden setlere dönüyor!

Her Yerde Sen dizisinden sonra Beste Kökdemir yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beste Kökdemir, 1993 yılında Sinop’ta dünyaya geldi ve 2012 yılında yer aldığı Çıplak Gerçek isimli diziden bu yana da kariyerine devam ediyor.

Not Defteri dizisinde Selin ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de Açelya karakterleri ile tecrübe kazanan oyuncu, üst üste farklı yapımlarda yer alarak deneyimlerini artırdı. Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileri ile beğeni toplayan oyuncu, asıl çıkışını ise Hayat Şarkısı dizisindeki Melisa karakteri ile yapmıştı.

En son 2019 yılında televizyon ekranında Her Yerde Sen isimli dizideki Eylül karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, bir süredir projelerde yer almıyordu. Ancak Beste Kökdemir yeniden dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor.

Her Yerde Sen dizisinden sonra Beste Kökdemir yeniden setlere dönüyor! 7

Yeni sezon için yeni bir anlaşma yaptığını duyuran oyuncu, proje hakkında bilgi vermedi ama yeniden setlere dönüş yapacağını müjdeledi.

Beste Kökdemir, “Yeni bir projeye hazırlanıyorum, dizi ama isim veremiyorum. Daha söylememiz yasak” diye konuştu.

Sinop’ta ailesinin yanında tatil yaptığını anlatan oyuncu, eski arkadaşları ile de bir araya gelerek hasret giderdiğini anlattı. Çocukluk arkadaşlarından kopmayan oyuncu, tüm arkadaşları ile görüşmeye ve dostluğunu sürdürmeye çaba harcadığını ifade etti.

Beste Kökdemir, pandemi nedeniyle 2 senedir sinema salonlarına gidemediğini ama son dönemde yeniden sinema salonlarında film izlemeye başladığını ifade etti.