Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai 2. sezonda hiç beklenmedik bir aşk ortaya çıkarsa şaşırmayın!

Hercai 2. sezonda hiç beklenmedik bir aşk ortaya çıkarsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Azat Şadoğlu karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile dizide Gönül Aslanbey olarak izlediğimiz Oya Unustası, Dizi TV’nin sorularını yanıtladı.

atv’de ekrana gelen Hercai dizisi sezon finali yaptı ama tekrar bölümleri yeniden Cuma akşamları izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.

Gönül dizide yüzü gülmeyen karakterlerden birisi. Aşkta kazanamayan gözü yaşlı Gönül’ün bu noktaya gelmesinin sebebini Oya Unustası anlattı.

“Ailenin geçmişten gelen, yaşadığı iki ailenin yaşadığı bir düşmanlık var. Gönül zaten çocukluktan beri Miran’a aşık. O yüzden Gönül’ün dünden razı olduğu ve çok mutlu olduğu bu evlilik. Yaşadığı bu sevginin karşılığını bulamayınca büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve bununla savaşıyor. Savaştıkça dönüşüyor, öyle bir dönüşüm içerisinde Gönül.”

Gönül ile Azat karakterlerinin yeni sezonda bir yakınlaşma içine girip girmeyeceği konusu da soruldu.

Hercai 2. sezonda hiç beklenmedik bir aşk ortaya çıkarsa şaşırmayın! 7

Ahmet Tansu Taşanlar, “Zaman ne gösterir bilinmez ama şu an var olan hikayede nereye gidecek, ne olacak bilmiyoruz. Yarın neyle karşılaşacağımızı, kime aşık olacağımız zaten bilmiyoruz. Dizi da aslında böyle hayat gibi. Olur mu olur…” diyerek bu konuya açık kapı bıraktı.

Bakalım Hercai dizisinin 2. sezonunda Gönül ile Azad arasında bir yakınlaşma yaşanacak mı?