Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de Ahmet Tansu Taşanlar’ın ağladığı sahneyi merak ediyor musunuz?

Hercai’de Ahmet Tansu Taşanlar’ın ağladığı sahneyi merak ediyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar, Hercai dizisinde Azat Şadoğlu karakterine hayat vermekte.

Dizi hakkında atv’de yayınlanan Dizi TV’nin sorularını yanıtlayan Taşanlar, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

İlgiyi tahmin ettiğini ancak bu kadar büyük bir ilgi olacağını tahmin edemediğini belirten Ahmet Tansu Taşanlar, “Biz aslında hikayenin gidişatını, insanların kendisi ile empati kurabileceğini ve yoğun bir ilgi duyabileceklerini az çok tahmin edebiliyorduk. Ama beklemediğimiz, gerçekten çok yoğun bir ilgi oldu.Herkese çok teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

Senaryoyu okurken Azat ile amcası arasında geçen konuşmanın kendisini çok etkilediğinden bahseden Ahmet Tansu Taşanlar, “Amcasıyla olan sahnede çok ağladım. En son ‘durdurmayacaksın değil mi amca”. Okurken böyle Azat’a çok üzüldüm. Belki yanlış bir şey karakteri bu kadar içselleştirmek ve onun için bu kadra üzülmek, sevinmek doğru bir şey değil… Orayı okurken hemen Serhat ağabeyi (Tutumluer) aradım ‘Abi okudun mu sahneyi’ diye… Hem çekerken hem izlerken hem de okurken benim için çok üzücü bir sahne oldu o” diye konuştu.

Dizide Gönül Aslanbey’i canlandıran Oya Unustası bu iki karakter için en çarpıcı yorumu yaptı: “Sevdaları karşılık bulamadığı için aslında ortak bir noktada buluşuyor ikisi de…”

Hercai'de Ahmet Tansu Taşanlar'ın ağladığı sahneyi merak ediyor musunuz? 7

Taşanlar, dizide her karakterin kendi bir açmazı, çıkmazı olduğundan bahsetti.

Oyuncu, “Kimse isteyerek kötülük veya isteyerek iyilik yapmıyor. Kendi yararına bir şey yapmaya çalışıyor, çünkü kendi inandığı bir doğru var. Bunun sonucu başkaları için kötü olabiliyor. Güzel olan tarafı bu. Hiç kimse saf kötü diyemiyorsunuz. Hepsinin bir yarası var” şeklinde konuştu.