Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı 11 Haziran Özeti 93. Bölüm (Prashant Dozu Artırıyor)

İki Yabancı 11 Haziran Özeti 93. Bölüm (Prashant Dozu Artırıyor)

tarafından zk zk

ikiyabanci2

Kumud eve geldiğinde sitenin görevlisi ile geçen gün müzik sesinden dolayı tanıştıkları yaşlı kadının konuştuklarını görüyor. Yaşlı kadın cüzdanını kaybetmiş ve hesabını site görevlisinden sormaktadır. Kumud cüzdanı bulur ve kadına teslim eder. Yaşlı kadın onu evlerine davet eder ve Kumud eve gider. Yaşlı kadın geçen gün müziğin sesini torunlarının açtığını ve torunları geldiğinde onları da çağıracağını söyler.

Anuska için evden ayrılma vakti gelmiştir. Evdekiler gitmesini istemezler Kabir ise ne diyeceğini bilememektedir. Dugba hala Anuska’ya eski fotoğrafları gösterirken oldukça mutlu oluyorlar. Kumud evin içinde dolanırken vazoyu düşürür. Vazonun arkasında ise bir çatlak görür. Bu sırada Saras’ta arıyor ve akşam birlikte yemek yiyeceklerini söyler. Kumud ona çatlaktan bahseder. Sapık Prashat ise dürbünü ile evi dikizlerken çatlağı farkediyor. Korku ve panikle bir usta arıyor.

Saras ve Kumud yemek için lokanta güzel vakit geçirirlerken bir adam geliyor ve onunla iş konuşmaya başlıyor. Saras’ın yemekte bile iş konuşması Kumud’un moralini bozuyor. Yemekten sonra eve dönüyorlar. Kumud hemen çatlağı göstermek ister ancak ortada çatlak falan yoktur. Çünkü Prashat onu tamir ettirmiştir. Tamir esnasında bir anahtar unutmuş ve sonra da onu almak için Kumud’un evine gitmiş ve onu bulmaya çalışmıştır.