Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin – Hande Erçel hayranlarını kızdıracak paylaşım!

Kerem Bürsin – Hande Erçel hayranlarını kızdıracak paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı izleyicisinin heyecanla, merakla takip ettiği bir dizi. Sosyal medyada büyük bir etkileşimi olan dizinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılıyorlar.

Dizide Serkan karakterini oynayan Kerem Bürsin ve Eda’yı oynayan Hande Erçel,  gündemden düşmüyor.  Magazinciler tarafından sık sık birlikte olup olmadıklarına dair sorularla karşılaşan iki genç oyuncu, kamera arkasından yaptıkları paylaşımlarla ise iyi anlaştıklarını, profesyonelce işlerini yaparken, sette de dostluk kurduklarını gösteriyorlar.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları ise ikilinin ekran uyumuna bayılıyor. Eda ve Serkan olarak dizideki karakterleriyle çok yakıştırılmaktalar. Bu durum yapılan pek çok sosyal medya yorumunda da kendisini gösteriyor. Hayranları ikiliyi birlikte görmekten çok mutlu.

Ancak tabii profesyonel hayatta iki oyuncu da farklı işler ya da projelerle başka isimlerle de biraraya geliyor ve gelebilir. Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte başka bir dizide daha rol alıyor.

Hatta Sen Çal Kapımı dizisi başlamadan önce Aynen Aynen dizisinde oynuyordu. Nilperi Şahinkaya ile birlikte rol alan Kerem Bürsin hayranları, onu her ne kadar Hande Erçel ile yakıştırsa da oyuncunun bir başka partneri daha var!

Kerem Bürsin, BluTV için çekilen Aynen Aynen’deki partneri Nilperi Şahinkaya ile bir fotoğraflarını paylaştı. Hayranları bu durumdan pek hoşnut olmasa da Aynen Aynen kendi formatında başarılı ve sevilen bir iş oldu ve aynı zamanda Şahinkaya ile Bürsin de iyi bir ikili oldular…

İşte Kerem Bürsin’in paylaşımı…

Kerem Bürsin - Hande Erçel hayranlarını kızdıracak paylaşım! 7