Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi için Leyla Lydia Tuğutlu’nun dikkat çeken yorumu: Kimseyi inandırmaya çalışmıyoruz!

Kızım dizisi için Leyla Lydia Tuğutlu’nun dikkat çeken yorumu: Kimseyi inandırmaya çalışmıyoruz!

tarafından zk zk
Tv8 ekranlarında yakında başlayacak olan Kızım dizisi, sezonun iddialı ama bir o kadar da gerçekçi işlerinden birisi olacak.

Anne dizisiyle tanınan ve çok beğenilen küçük oyuncu Beren Gökyıldız ve Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçecek olan Leyla Lydia Tuğutlu, MAG dergisinin Eylül sayısına kapak oldu.

Tuğutlu, Kızım dizisinin senaryosunu okuduğunda çok etkilendiğini belirterek gerçekçi bir hikaye olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

“En son rol aldığım “Cebimdeki Yabancı” filminden sonra iyi bir projeyle dönmek istedim ekrana. Dizilerin kısa ömürlü olmasının dışında bir de çok içime sinen bir proje gelmedi. O nedenle bekledim ve “Kızım”ın senaryosunu okuduğum an gerçekten kendimi o dünyada ve karakterde görebildim.

Kızım dizisi için Leyla Lydia Tuğutlu'nun dikkat çeken yorumu: Kimseyi inandırmaya çalışmıyoruz! 7

Bu projeyi kabul etmeni sağlayan, projenin en çok cezbeden yönleri neler oldu?

Bu sezon okuduğum en samimi ve doğal iş. Her şeyiyle hayat gibi; abartı yok, inandırmaya çalışacağımız klişeler yok. O dramın içinde durumları komik kılan birçok an var. Yani yüzünüzü gülümseten, umut veren bir hikaye. İzlerken yoran işler vardır; “Kızım” hiç öyle değil. Bakalım; çok yakında TV8’de izleyicilerle buluşacağız.

“Cebimdeki Yabancı”dan sonra ikinci kez Buğra Gülsoy ile birlikte bir projede rol alıyorsunuz ve bu sefer sizi partner olarak göreceğiz. Nasıl bir iletişim yakaladınız?

Buğra’nın zaten iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum; “Cebimdeki Yabancı”da da çok başarılıydı. Güzel bir serüven olacak ikimiz için de. Onunla iletişimimiz güzel. Benim için birlikte oynayacağım kişilerle enerjimin tutması ve iyi anlaşabilmek önemli, çünkü bunun seyirciye geçtiğini düşünüyorum.”