Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisi final yaptı ama kimsenin haberi yok!

Leke dizisi final yaptı ama kimsenin haberi yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisi 9. bölümüyle 18 Haziran Salı akşamı ekrana gelmişti.

Söz dizisinden ayrılan ve Leke dizisinde başrolde Melis Sezen ile oynamaya başlayan Burak Sevinç, yeni dizisiyle hüsrana uğradı.

Söz final yapacaktı ama Leke dizisinin devam etme durumu vardı. Risk alan oyuncu, yeni bir dizide rol almayı tercih etmişti.

Melis Sezen’in ilk başrolüydü ve oyunculuğuyla da beğeni topladı.

Kanal D, dizinin reytinglerinin düşük olmasına rağmen bir şans daha tanımıştı.

9. bölümüyle final yapacağı sanılan dizi, sezon finali yaparak şaşırtmıştı.

Ancak sezon arasında yaşanan ilginç bir durum, dizinin final yapmasına bile imkan tanımadan yayından kaldırılmasına neden oldu.

Dizinin sezon sonuna doğru yayına giren dizinin reytingleri hayli düşüktü.

Kanal D’nin genel politikasında düşük reytingli diziyi devam ettirme şansı yoktu.

Ancak yine de Leke 9. bölümüyle sezon finali yaptı.

Şaşırtan bu kararın ardından yaz sezonunda Melis Sezen’in ismi, Kanal D’nin yeni dizisi Zümrüdü Anka ile anılmaya başlandı.

Seçkin Özdemir’in oynayacağı Zümrüdü Anka dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak Melis Sezen’in adının geçmesi, Leke dizisiyle ilgili kafaları karıştırmıştı.

Leke dizisi final yaptı ama kimsenin haberi yok! 7

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zümrüdü Anka dizisinde Sezen’in adının geçmesiyle birlikte Leke dizisinden de yeni bir haber geldi.

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, köşesinde Leke dizisinin final haberini duyurunca olay iyice netleşti.

Leke’nin dünyada sosyal medya televizyon programlarına olan ilgiyi ölçen The Wit List’te, Haziran ayının ilk haftasında en çok yorum alan dizisi olması da durumu değiştirmedi.

Koloğlu’nun yazısında belirttiği 5 bin yorum alarak dikkat çeken dizi için Kanal D’nin tüm çabasına karşın diziyi devam ettiremeyeceği ortaya çıktı.

Yapımcı ve kanalın ortak kararıyla izlenme performansının diziyi tüm sezon taşıması ön görülmediği için Leke dizisinin final yapması kararlaştırıldı.