Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun büyük itirafı ve Karagül dizisinin hayatındaki büyük anlamı!

Mert Yazıcıoğlu’nun büyük itirafı ve Karagül dizisinin hayatındaki büyük anlamı!

tarafından ker_def
Mert Yazıcıoğlu’nun hayatı boyunca unutamadığı an!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir karakteriyle izlediğimiz Mert Yazıcıoğlu, başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerden…

Karagül dizisinde Baran karakteriyle hafızalara kazınan Mert Yazıcıoğlu, 4 sene adete bir askerlik yaptığını anlattı.

Ranini’ye konuşan genç oyuncu, yönetmen Murat Saraçoğlu’nun dizide adeta kendisini yonttuğunu ve kendisine babalık ettiğini söyledi.

O dönemde büyük sıkıntılar yaşadığını, babasını yeni kaybettiğini belirten Yazıcıoğlu, “Çok sarsılmıştım ve bir şey yapmam gerekiyordu. Yaşadığım şeyleri oyunculukla dışa vurduğumu söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı gibi Karagül dizisinde de Baran karakteri babasını kaybeden bir karakterdi.

Yazıcıoğlu, bu durumdan bir hayli etkilenmiş ve şöyle konuştu: “Karagül’ün senaryosunu okurken Baran’ın babasını kaybeden bir karakter olduğunu öğrendiğimde bir şekilde bu rolün bana geldiğini hissettim. Babam çok sevilen biriydi ve cenazesi de kalabalıktı. Fakat o an içimdekileri yansıtamamışım; Karagül’le onu fark ettim ve içimden atmış oldum.”

Dizinin kendisi için iyi bir kaçış olduğuna değinen Yazıcıoğlu, o dönemde 18 yaşındaydı. Baran karakterinin kendisine çok iyi geldiğini anlatan oyuncu, “Yaklaşık 90 kişilik bir ekip var; hiç kimseyi tanımıyorsun. Epey cesaret gerektiren bir durumdu benim için. O dönem normal bir kafada olsaydım durup düşünürdüm. Belki de böyle bir karar veremezdim” açıklamasını yaptı.