Ana sayfa Güncel Haberler Oktay Kaynarca, hayatının en özel gününü yaşıyor!

Oktay Kaynarca, hayatının en özel gününü yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, bugün 55. yaş gününü kutluyor. 27 Ocak 1965 doğumlu olan ünlü oyuncu, instagram hesabından küçüklük halini paylaştı.

55 yaşında olmasına rağmen mesajında çok güzel bir ömrü olduğunu söyleyen Oktay Kaynarca’ya hayranlarından da birçok mesaj geldi.

Kaynarca, “Nasıl ve hangi şartlarla dünyaya geldiğimiz önemli değildir, hayatı nasıl yorumlayıp nasıl öleceğimiz önemlidir..Çok güzel bir ömrüm oldu, içinde olan herkese sonsuz teşekkürler” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Oktay Kaynarca, hayatının en özel gününü yaşıyor! 7

Kaynarca’nın oyuncu arkadaşı Asuman Dabak, “Çok mutlu yılların olsun güzel dostum” diye yanıt verdi. Şarkıcı Kubat ise “İçinde hem de merkezinde reis, iyi ki varsın, içindekilerle nicelerine inşallah” diye yazdı.

Kaynarca’nın hayranları da doğum gününü kutlayan mesajlarıyla dikkat çekti. Bir takipçisi “Nice mutlu seneler reis, iyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin,iyi ki varsın” diye yorum yaptı.