Ana sayfa Ayak Sağlığı Ortopedik Terlik

Ortopedik Terlik

tarafından necati

insanların %75’i içe-dışa basma, düz taban, taban çöküklüğü, yüksek taban gibi problemlerden şikayetçidir, bilinçli hastalar bu problemi dengelemek, sağlıklı basmak üzere ortopedik tabanlık kullanmaktadırlar. Peki, ortopedik tabanlıklarımız yalnızca ayakkabılarımız ile beraber kullanıldığında yeterli midir?

Gelen bahar ve yaz ayları ile birlikte evlerimizde ve sokaklarda çok daha fazla zamanımızı çıplak ayaklarımız veya terliklerimiz ile geçirmeye başlayacağız. Ortopedik tabanlık kullananlar için bu büyük bir sorun teşkil edecek. Aradığımız konfor ve sağlık için tabanlıklarımızı düzenli olarak kullanmamız gerekmektedir. Mağazalardan hazır olarak alınacak ortopedik terlikler size ve probleminize özel olmadığından, beklentiniz olan desteği veremeyeceklerdir. Bu durumda ne yapmamız gerekir?

Ortopedik Terlik Kullanımı
Gelişen teknolojiler ile birlikte artık terliklerimiz de %100 kişiye özel olarak şekillendirilebilmektedir. Evde, sokakta ve plajda çıplak ayaklarımız ile zemine basmak yerine size özel olarak hazırlanacak terlikleriniz topuk, orta ve ön ayakta sağlık ve destek kaynağı olarak sizlere hizmet edecektir. Bu küçük ayrıntı yaşam kalitenizde büyük fark yaratacaktır.

Sağlıklı adımlar, sağlıklı bir hayattır.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FootBalance, Kişiye Özel Ayakkabı Tabanları ve Terlikleriyle Ayak Sağlığınıza Çok İyi Gelecek… #footbalanceturkiye

FootBalance Türkiye (@footbalancetr)’in paylaştığı bir gönderi ()