Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın ile ilgili tarihi olayı Pınar Altuğ hatırlattı!

Çocuklar Duymasın ile ilgili tarihi olayı Pınar Altuğ hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin ilk bölümü 16 Ocak 2002 tarihinde ekranda yayınlanmıştı. İşte bu detayı Pınar Altuğ atlamadı… Ünlü oyuncu, instagram hesabından o bölümden görüntüleri takipçileri ile paylaştı.

Ünlü oyuncu mesajında dizide rol alan birçok rol arkadaşını da etiketledi.Pınar Altuğ, nostaljik paylaşımı dizinin hayranlarını da mutlu etti.

Altuğ, “Bugün Çocuklar Duymasın’ın 18. doğum günü. 16 Ocak 2002’de yayınlanmıştı ilk bölümümüz.ilk günden itibaren hep koşarak, ilk günkü heyecanı hiç kaybetmeden çalıştığım bir işti.Kamera önü ve arkası bütün çalışma arkadaşlarım iyi ki yollarımız kesişmiş,aramızdan ayrılan canlarımız Mekanınız cennet olsun” diye yazdı.

İşte Altuğ’un paylaştığı o video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bugün Çocuklar Duymasın’ın 18.doğumgünü.16 Ocak 2002de yayınlanmıştı ilk bölümümüz.ilk günden itibaren hep koşarak,ilk günkü heyecanı hiç kaybetmeden çalıştığım bir işti.Kamera önü ve arkası bütün çalışma arkadaşlarım iyi ki yollarımız kesişmiş,aramızdan ayrılan canlarımız Mekanınız cennet olsun ???????? @cocuklarduymasinmint @karadagli.tamerr @zgunenc @volsev @meleksahin35 @birolguvenmint @burcuguven2 #FerdiAkarnur @bortekay @mberdogan @bengisusigneb @furkankizilay @aysecantatari @oykuguvennn @alperenkhamis @ozozan @suzankardes @serkanbalbal @halukozencofficial @bengisensanli @emelmuftuoglu @tunaarman @ksalcioglu @sinemguven @sedafettahoglu_ @fatihdokgoz @busesinemiren #AlparslanOzmol #Sukru @denizzgok @guliniyigun #CemEmuler #SuleymanYagci

Pinar Altug Atacan (@pinaraltug_atacan)’in paylaştığı bir gönderi ()