Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin midesini bulandıran sahne!

Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin midesini bulandıran sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, 6. yeni bölümü ile 27 Ocak Pazartesi akşamına yine damgasını vurdu.Her saniyesi büyük heyecan ile izlenen dizide final anı vardı ki, herkes gördükleri karşısında adeta şoke oldu.

Nare’ye tecavüz eden, Sancar ve Gediz’in hayatını mahveden Akın’ın sevgilisinin Müge olduğunun ortaya çıkması izleyicileri derinden etkiledi…

Esra Kızıldoğan’ın hayat verdiği Müge karakterinin Akın ile aşk yaşamasını kimse beklemiyordu. Ancak evde Akın’ın bilgi aldığı, destek bulduğu birisi olduğu iması zaten verilmişti. Sefirin Kızı hayranları Akın’ın Müge’yi adeta hipnotize etmişcesine kendisine bağlamasına da çok şaşırdı.

Müge karakteri “İçerideki hain” olarak lanse edildi belki ama Akın’ın yaptıklarından haberi olmadığı da kesin.

Bazı izleyiciler ise bu sahnede midelerinin bulandığını belirten yorumlar yaptı. Bir izleyici, “Bakamadım bile. Öyle böyle bir bulantı değil, görmez olsaydım dedim. İğrenç ötesi, tiksindirici. Akın’ın Allah bin türlü belasını versin. Ama Müge’nin hain olduğunu düşünmüyorum. Akın’ın gerçek yüzünü bilmiyor bence” diye yazdı.

Birçok izleyici de benzer yorumlarda bulundu. Müge’nin Akın’a karşı tavırları ve konuşması da izleyicilerin sinirlerini fena halde bozdu.

Bir izleyicinin, “Tüm ülke Müge ile Akın’ın sevgili olmasına şok oldu” yorumu ise her şeyi anlatmaya yetiyordu. İşte o sahne: