Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci boy meselesini açtı ve birçok kişiyi utandıracak sözler söyledi!

Sevda Erginci boy meselesini açtı ve birçok kişiyi utandıracak sözler söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci hakkında boyu üzerinden birçok haber yapıldı. Özellikle de Yasak Elma dizisinde Onur Tuna ile partner olunca ikili arasındaki boy farkı magazin gündemine konu oldu. Sevda Erginci ve Onur Tuna arasındaki boy farkı 38 santimdi ve ikilinin dizide aşk yaşaması da boy farkı üzerinden çok konuşuldu. Bir döneme damgasını vuran bu boy meselesi yine açıldı. Hem de Sevda Erginci kendisi bu konuyu açtı.Çünkü içinde biriktirdiği ve söylemek istediği sözler vardı.

Hürriyet gazetesi ile youtube üzerinden röportaj yapan Erginci, hakkında yanlış bilinen konu sorulunca boyu ile ilgili internette yazılanların yanlış olduğunu belirtti. Oyuncu, “Çoğu kişi boyu mu öyle yazıyor internette, 1.61 biliyor ama 1.59” diye konuştu.

Sosyal medyadaki yorumlara pek bakmadığını belirten Erginci, eskiden daha fazla dikkat ettiğini söyledi.

Boy meselesi ile ilgili yapılan yorumlara şaşıran oyuncu, bu konuda içindekileri şu sözlerle kötü: “Eskiden biraz komik geliyordu. Bu duruma gülüyordum. Özellikle bu boy meselesi, fiziksel meselelerle ilgili çok şey yazılıyor.Eskiden çok gülünç buluyordum bunu. Ama şimdi artık üzülüyorum ve rahatsız edici geliyor. 17 yaşımdan beri setteyim ve oyunculuk yapıyorum. Bir sürü tiyatro eğitimi aldım. Bu ciddi bir süreç. Oyunculuğumla ilgili gerçek bir eleştiri yapan en fazla 10 kişi olmuştur.Ciddiye alacağım.Bu korkunç bir rakam değil mi? Onun dışında milyonlarca yorum var ve hepsi fiziksel şeylerle ilgili. Ben 1.59 boyumla mankenlik yapmaya çalışmıyorum ki. 1.59 boyumla uzun boylu olmayı gerektiren bir mesleği icra etmiyorum. Ben oyunculuk yapıyorum” diye konuştu.

Sevda Erginci boy meselesini açtı ve birçok kişiyi utandıracak sözler söyledi! 8

Aklı ile, vicdanı ile ve fiziği ile barışık birisi olduğunu belirten Sevda Erginci, bir insan olarak kusurlarının da bulunduğunu ifade etti. Mesleği ile ilgili yorum almamasına üzülen, fiziksel konularla ilgili yapılan yorumlardan da rahatsız olduğunu belirten oyuncu, sosyal medyada yazılanları okumaya değer bulmuyor.

Çok aç olduğunda, erken kalktığında huysuz birisi olduğunu belirten Sevda Erginci, “Birisine bir şey anlatamıyorsam çok huysuzlanırım. Karşımdaki anlamıyorsa ve bir kaç kez anlatmak zorunda kalıyorsam iğrenç birisi olurum” diye konuştu.

“Karagül mü, Yasak Elma mı?” sorusuna ise Sevda Erginci, Yasak Elma yanıtını verdi.

Sevda Erginci boy meselesini açtı ve birçok kişiyi utandıracak sözler söyledi! 9

Evcil hayvanlarına karşı büyük bir sevgi beslediğini belirten oyuncu, kedi ve köpeklerinin bakımının gününün büyük bölümünü kapladığını anlattı.

Karantina sürecinde evde sıkılmanın kendisine şımarıkça geldiğini anlatan Sevda Erginci, “Hala bir sürü insan ölüyor. Sağlıklı olsa bile evinde geçimini zor sağlayan, ailesine bakmak zorunda olan, çalışmak zorunda olan bir sürü insan varken ben şu anda ‘sıkıldım’ kelimesini kullanamam. Gerçekten bana şımarıkça ve aptalca geliyor” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: