Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi gel de Melis Sezen’in düştüğü bu duruma üzülme!

Şimdi gel de Melis Sezen’in düştüğü bu duruma üzülme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Melis Sezen’in şansı bir türlü tutmadı… Geçen sezon Burak Sevinç ile Kanal D ekranında Leke dizisine başladı. Başrolde yer aldı ama yapım hem de devam edecek gibi gösterilip, yaz aylarında final yaptığı ortaya çıkınca hayranları şoke oldu.

Melis Sezen’i yeni sezonda Leke dizisinde bekleyenler hiç açıklama bile yapılmadan bitirilen yapımın arkasında üzüntülerini dile getirdi. Sezen, yeni sezona bambaşka bir rolle, Sevgili Geçmiş dizisinde başladı. Yine başrolde yer aldı.Deren Kutlu karakterine hayat veren oyuncu, maalesef ki 8.bölümle birlikte bu yapıma da veda etti.

Final yapan diziden sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Melis Sezen hayranlarını da üzdü.Zira kaderinde bu tür ayrılıklar çok var.

Melis Sezen, Sevgili Geçmiş dizisine şu sözlerle veda etti:

Deren… “Ne yalan söyleyeyim hayatta kalmış olmanın saklayamadığım bir sevinci var içimde…”
Sevgili Geçmiş, bana öğrettiğin her şey için teşekkür ederim

Şimdi gel de Melis Sezen'in düştüğü bu duruma üzülme! 7

2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır dizisindeki Asya karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, sonrasında ise Siyah İnci dizisinde Ebru olarak ekranda yer aldı.Sonrasında Leke dizisinde başrolde yer aldı ve Sevgili Geçmiş’te de yine başrolde yer almayı sürdürdü.

Tüm dizileri de kısa süreli oldu ve başarılı oyuncu adına bu durum da dikkat çeken bir başka detay.

Sinema filmlerinde de yer alan ve kariyerini yoğun bir tempoda sürdüren Melis Sezen için kısa süreli dizileri şanssızlık olsa da büyük bir çıkış yaptığı da bir başka gerçek.