Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Songül Öden’den insanın içine işleyen sözler!

Songül Öden’den insanın içine işleyen sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) İnsani Yardım Programı Sözcülüğü görevini uzun süredir yapmayı sürdürüyor. Dünya Mülteciler Günü dolayısı ile bir paylaşım yapan oyuncu, tüm mültecilerin insanın içine işleyen hikayeleri olduğunu hatırlattı.

3 farklı fotoğraf paylaşan ve her bir kişinin hikayesinden detaylar veren oyuncu, mültecilerin sadece bir istatiksel veri olmadıklarının altını çizdi.

Ünlü oyuncu, “Onların isimleri, öyküleri, kaderleri var o rakamların içinde. Dünya küçülmüş bir köy artık kilometrelerce ötede bir kişinin öksürmesi milyonlarca insanın virüsten ölmesi ile sonuçlandı ve hala devam ediyor. Fakat gönülden inanarak söylüyorum bulaşıcı olan başka şeyler de var, bir insanı sevmekle başlar her şey” diyerek takipçilerine önemli bir mesaj verdi.

Songül Öden'den insanın içine işleyen sözler! 7

Songül Öden, bu fotoğraftaki kadının İstanbul’a sığınmacı olarak gelen bir çocuk doktoru olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “Geride bıraktığı ülkesinde bir evi, yapacak işi ve ailesinin büyük bir kısmı yok.”