Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin Keşanlı’sı Görkem Sevindik’in yeni imajının ardında bir mana mı var?

Söz dizisinin Keşanlı’sı Görkem Sevindik’in yeni imajının ardında bir mana mı var?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV ekranlarında 2 sezondur izleyicilerle buluşan Söz dizisinde, Keşanlı karakterine hayat veren Görken Sevindik, son dönemin en dikkat çeken genç oyuncuları arasında yer alıyor.

17 Ekim 1986 Adana doğumlu olan oyuncu, Söz dizisinden önce 3 sezon boyunca atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ustura Yavuz karakterine hayat veriyordu.

2011 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Pusat olarak izlemeye başladığımız, 5. sezondan 9. sezona kadar da dizide yer almayı başaran Sevindik, 2011 yılında Kalbim Seni Seçti dizisindeki rolüyle de ekranda yer almıştı.

2011-2018 yılları içinde toplam 4 dizide rol alan Görkem Sevindik, daha önceki rolleri ile konuşulan bir isim olsa bile Söz dizisindeki Keşanlı karakteri için bir hayli öne çıktı.

Söz dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan Sevindik, magazin basınına önce aşkları sonra da yeni imajıyla yansıdı.

Söz dizisinin Keşanlı'sı Görkem Sevindik'in yeni imajının ardında bir mana mı var? 7

Vadistanbul AVM’de objektiflere yakalanan oyuncu, neşeli hali ve yeni imajıyla poz verdi.

SÖZ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Telefonla konuşan ve neşeli olduğu gözlenen Görkem Sevindik’in yeni imajı dikkati çekti.

Söz dizisinde 3. sezonda da rolüne devam edecek olan oyuncunun yeni imajı “Yeni bir projenin habercisi mi?” sorusunu akıllara getirdi.

Bu konuda bir bilgi henüz yok…

Sevindik’in yeni imajına sosyal medyada hem olumlu hem de olumsuz yorumlar gelmekte.