Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de Nihat Doğan ile Merve Aydın’ın kavgası gittikçe büyüyor

Survivor 2018’de Nihat Doğan ile Merve Aydın’ın kavgası gittikçe büyüyor

tarafından ker_def

Survivor 2018 All Star Ünlüler’de Merve Aydın ve Nihat Doğan arasında tartışma yaşandı… Survivor’ın yeni bölümünde Nihat Doğan ‘Maskeleri ortaya çıktı’ derken, Merve Aydın ise ‘Karşıma çık Nihat Doğan’ diyerek meydan okudu!

Survivor 2018 All Star Ünlüler takımında Nihat Doğan ve Merve Aydın kavgası çıktı! Survivor’daki Türkiye-Romanya mücadelesinde yarıştırılmayan Nihat Doğan çılgına döndü. Survivor All Star takımında Nihat Doğan ve Merve Aydın arasında karşılıklı restleşme yaşandı.

MERVE AYDIN: “KARŞIMA ÇIKARSIN NİHAT DOĞAN”

Survivor 2018’in 12. bölümünde, Nihat Doğan ve Merve Aydın kavgası büyüyor. Survivor’ın Cumartesi akşamki bölümünde Türkiye ve Romanya Survivor takımları karşı karşıya geldi. Takım arkadaşları tarafından yarıştırılmayan Nihat Doğan’ın tepkisi sert oldu. Nihat ile Merve arasındaki gerilim ise üst noktaya ulaştı. Survivor 2018’in Pazar akşamı yayınlanacak 12. bölümünde Merve Aydın, “Hayırdır Nihat Doğan? Şah olduğunu düşünüyorsa karşıma çıkarsın Nihat Doğan!” diyerek Nihat’a meydan okuyor.

NİHAT DOĞAN: “BEN SİNEK İKİLİSİ DEĞİLİM”
Oyunlarda az şans bulmasından dolayı takım arkadaşlarına büyük tepki gösteren Nihat Doğan’ın All Star takımında kendi grubunu kurmaya hazırlanıyor. “Ben buraya kimsenin amigoluğunu yapmaya gelmedim” diyen Doğan, Rumen takım karşısında mücadele etme şansı bulamayınca bir kez daha takıma tepki gösterdi. Nihat Doğan, “Ben buraya kimsenin amigoluğunu yapmaya gelmedim. Bu takımın sinek ikilisi falan da değilim. Survivor’da yürüdükleri yollarda benim ayak izlerim var. Bütün boyaları döküldü maskeleri ortaya çıktı” dedi.