Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in kaderi Pelin’in iki dudağı arasında!

Ufak Tefek Cinayetler’in kaderi Pelin’in iki dudağı arasında!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler'in kaderi Pelin'in iki dudağı arasında! 7

Pelin söyleyecek mi?

Geçmişin hesabının ardından Serhan’ın Merve’yle olan ilişkisini düzeltmek için, Serhan’la konuşmaya giden Pelin, Serhan’ın Oya için söylediği sözlerden şüphelenmiş ve ikisinin ilişkisi olduğunu düşünmeye başlamıştı.

Merve’nin de evliliğine kast etmesinin üzerine, bu işin peşine düşen Pelin, Serhan’ın otel odasına bile girdi. Serhan’ın eve gelmediğini, otelde kaldığını öğrenen Pelin bu fırsatı kaçırmayıp; anahtar bulup Serhan’ın odasına girdi ve dolabına saklandı.

İkiliyi gören Pelin’in çevirdiği tüm bu dolapları takdir eden izleyenler Pelin’in çok sinsi olduğunu düşünüyor. Diğer bir yandan fragmanda Merve’yle karşı karşıya gelen Pelin’in her şeyi söyleyip söylemeyeceği merak konusu oldu.

“Pelin bir şey söylemeyecek Merve’nin yavaş yavaş yıkılışını izleyecek!” diyen izleyicilerin yanı sıra, “Pelin dayanamaz bir kelime bile etse Merve anlar!” diyen izleyenler de var.

Dizinin gerçekten şimdi başladığını düşünen izleyiciler, heyecanla yeni bölümü bekliyor. Neler olacağını, Pelin’in herkesin kaderini değiştirip değiştirmeyeceğini hep birlikte göreceğiz…

İşte 17. bölüm fragmanı: