Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Demet Akbağ’dan, kaybettiği eşinin doğum gününde duygusal paylaşım!

Usta oyuncu Demet Akbağ’dan, kaybettiği eşinin doğum gününde duygusal paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Star TV’de yayınlanan ‘Akrep’ dizisinde canlandırdığı ‘Perihan’ karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Demet Akbağ, iki yıl önce İzmir’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yıllık eşi Zafer Çika’nın doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı.

Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, 2019 yılında Çeşme’ye seyir halindeyken, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Eşinin ölümüyle yıkılan Akbağ, Zafer Çika’nın  doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı.

Usta oyuncu Demet Akbağ’dan, kaybettiği eşinin doğum gününde duygusal paylaşım! 7

Ünlü oyuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda dünyaya gelen Çika’yla fotoğrafını paylaştı. Denize baktıkları bir kareye kalp emojisi ekleyen usta oyuncu fotoğrafa,  “Benim çifte bayramım. Sonsuza kadar” yazdı ve kırmızı kalp emojisi bıraktı. Oyuncunun paylaşımı binlerce beğeni ve pek çok sanatçı dostundan yorum aldı.

Zafer Çika’dan Ali adından bir oğlu olan Demet Akbağ’ın acısı hala taze. Oyuncu, instagram hesabından zaman zaman vefat eden eşi ile birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor.