Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün yeni dizisini bekleyenlere partner sürprizi yolda!

Akın Akınözü’nün yeni dizisini bekleyenlere partner sürprizi yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Ebru Şahin ile başrolde yer aldıktan sonra şöhreti yakalamıştı Akın Akınözü. Bu dizide oynadığı Miran karakteri ile gönülleri fetheden Akınözü, ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranlara döndü. Türkiye’deki hayran kitlesinin yanı sıra yurtdışında da hatırı sayılır bir kitleye sahip oyuncu.

Zaten bu hayranları sayesinde de Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri çok düşük olmasına karşın devam etmesindeki katkısı büyük! Oyuncunun yabancı hayranlarının ilgisi sayesinde Kaderimin Oyunu farklı ülkelere satılmıştı. Hatta düşük reytinglere karşın, Star TV’de yayınlanan dizinin 2. sezonda da devamı için anlaşma yapıldığı konuşulmuştu.

Fakat işler pek beklenildiği gibi gitmedi ve sezon sonunda reytingleri iyice düşen dizinin bir sonraki sezonda devam etme şansı da kalmadı. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolde yer alan Akın Akınözü hayranları bu duruma üzülse de yeni sezonda yepyeni bir diziyle döneceği haberine çok sevindi.

Akınözü’nün Tuzak isimli bir dizide rol alacağı gündeme gelmişti. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dizideki partneri ise şu sıralar hayranları tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor! Yakışıklı oyuncu ile birlikte ekranda yer alacak isim heyecanla bekleniyor.

Kulislerde yayılmakta olan bir iddiayı göre bu isim Bensu Soral olacak! Henüz konuyla ilgili kanaldan ya da oyuncudan bir açıklama yok ama Akınözü’nün hayranları sosyal medyada bu durumu olumlu karşılamış görünüyor. Bensu Soral, en son Camtavanlar isimli Show TV’nin yaz dizisinde rol almıştı. Kubilay Aka ile kamera karşısına geçen Soral’ın dizisi reytinglere yenilince erken final yapmıştı.

Akın Akınözü'nün yeni dizisini bekleyenlere partner sürprizi yolda! 138

İçerde dizisiyle şöhreti yakalayan Bensu Soral, bu dizinin ardından bir başka dizide rol almamıştı. Bu nedenle ekrana dönüşü hayranları için büyük bir müjde gibiydi ama reytinglere yenilen dizi sonrası Soral, geçtiğimiz sezon ekranda yer alamadı.

Fakat Netflix için çekilen Özel Ders isimli filmde oynadı. Aynı zamanda bazı markaların reklam yüzü olarak reklamlarda oynadı. İddialara bakılırsa yeni sezonda Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile partner olacak!

Senaryosunu güçlü kalem Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı Tuzak dizisinde Akın Akınözü bir avukatı canlandırıyor. Ayrıca kadroda Talat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik de yer almakta. Henüz dizinin konusuyla ilgili bir açıklama ise yapılmadı.