Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ZeyAl gidici ama yeni damar diziyi ayakta tutacak!

Yasak Elma dizisinde ZeyAl gidici ama yeni damar diziyi ayakta tutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinde gelişmeler çok hızlı yaşanıyor.

Zeynep ve Alihan karakterlerine hayat veren Sevda Erginci ile Onur Tuna’nın diziden ayrılacağı haberleri hayranlarını şok etmişti.

ZeyAl hayranları bu gelişmeyi beklemiyordu ve şaşkınlık yarattı. Birçok dizi hayranı ZeyAl için izlediklerini belirten mesajlarıyla sosyal medyada yorumlarda bulundu.

Diziye yeni katılan iki isim ise adeta olayların seyrini değiştirmeye başladı.

Doğaç Yıldız diziye Yiğit karakteriyle katılmıştı. Son olarak da Nesrin Cavadzade, Şahika olarak dizide boy göstermeye başladı.

Bu iki karakterin Yasak Elma dizisini değiştirmeye başladığı da hemen fark edildi.

Yasak Elma dizisinde ZeyAl gidici ama yeni damar diziyi ayakta tutacak! 7

Şahika ve Ender birbirlerine savaş ilan ettiler. Şahika, Yiğit’in Ender ve Kaya’nın oğlu olduğunu öğrendi. Yiğit üzerinden Ender’den intikam almak isteyen Şahika, planını kurdu. Yiğit de yaşamadığı hayatın acısını çıkartmak için Şahika ile işbirliğini kabul etti.

Ender bir tarafta Şahika ile uğraşırken bir yandan da Halit ile Yıldız’ı ayırma planlarını yapmaya devam ediyor. Ender, Sevda’yı Halit ile Yıldız’ın ilişkisini bozmak için kullandı.

Yasak Elma’nın yeni bölümlerinde heyecan bu üçlü arasında olacak.

Ender – Yiğit – Şahika karakterleri adeta Yasak Elma’yı sürükleyecek isimler olarak gözüküyor.