Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin yakışıklısı Tolga Mendi, çok sayıda evlilik teklifi alıyor

Yeni Gelin dizisinin yakışıklısı Tolga Mendi, çok sayıda evlilik teklifi alıyor

tarafından ker_def

tolgamendi3

‘GÜLMEYİ YENİDEN HATIRLATTIK’

İlk başrol deneyiminizi yaşadığınız ‘Yeni Gelin’ dizisi ekranda 6 haftayı devirdi. Geniş çevrelerce tanındıktan sonra hayatınızda neler değişti?

Diziye başlamadan önce sokakta rahat rahat yürüyebiliyordum. Şu anda gerek çekimlerin gerçekleştirildiği Adana’da gerek de İstanbul’da insanlar suratıma bakıp gülüyorlar, selam veriyorlar ve fotoğraf çektirmek istiyorlar. “Bella’nın kocası Hazar” diye seslenenler oluyor. Kısa sürede popülerlik yakalamak ister istemez gururumu okşuyor. Bunların dışında bir değişiklik yok. Şu sıralar ben de ekip de sadece işimize konsantre durumdayız.

Dizinin reytinglerde en üst sıralarda yer almasını konsantrasyonunuzun ekrana olumlu yansıması olarak yorumlayabilir miyiz?

Evet. Konsantrasyonun yanı sıra setteki tecrübeli ve genç oyuncular her anlamda bütünleşmiş durumda. Her oyuncu karşı- sındakinin dilini biliyor. Bu nedenle sette her geçen gün kendimi geliştirdiğimi hissediyorum. İnsanlar kamera arkasındaki doğallığı da yakalamış durumdalar.

Nasıl yani?

Ekranda ağırlıklı olarak dram dizilerinin olduğunu görüyoruz. Bizim reytinglerde üst sıralarda yer almamız halkın komediye olan açlığından da kaynaklanıyor. İnsanlar dramdan bıkmıştı. Biz komediye olan açlığı dindirdik. Aile komedisini en yalın haliyle anlattığımız için seyirciler, ‘Yeni Gelin’de kendilerinden bir parça buldular. Hem ekranlarda bu denli güldüren bir dizi yok. İnsanlara gülmeyi yeniden hatırlattık. Dizimizin ilerleyen bölümleri de izleyicileri şaşırtacak sürprizlere gebe.

Dizideki partneriniz Jessica May ile diyaloğunuz nasıl?

Jessica’ya ilk tanıdığım günden beri naçizane de olsa bilgilerimi aktarıyorum. Şu an kendisiyle güzel bir arkadaşlığımız var. Oyunculuk konusunda çok hızlı bir ilerleme kat etti bana kalırsa. Bugüne kadar aldığım çok sayıdaki, “Ekrana yakışıyorsunuz” mesajları da beni ayrıca mutlu ediyor, belirtmeden geçemeyeceğim.