Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May, Refika olmak istiyor!

Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May, Refika olmak istiyor!

tarafından zk zk

Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Refika olmak istiyor! 7

Yere Çatal Düşerse Erkek, Kaşık Düşerse Kadın Misafir Gelir

Brezilya’da doğup büyüyen güzel oyuncu, Türk gelenek göreneklerini öğrenip öğrenmediği sorusuna şöyle yanıt verdi: “Dizide Türkmen aşiretini oynadığımız için daha çok öğrendim. Burada düğünlerde altın takıyorlar. Brezilya’da kimse takmaz. Orada evleniyorsan sana buzdolabı, koltuk gibi ev eşyası alırlar. Öğrendiğim bir adet daha var; Adana’da kız istemeye gittiğin zaman şırdan yemen lazım. Brezilya’da da farklı inanışlar var. Mesela yere çatal düştüğü zaman eve erkek misafir, kaşık düştüğü zaman kadın misafir geleceğine inanılır.”

Kaynanamla Aynı Evde Oturabilirim

Jessica May, diziden yola çıkılarak sorulan “Kaynananla aynı evde oturabilir misin?” sorusu üzerine şöyle dedi: “Bence oturabilirim. Bella’nın dizide üç tane kaynanası var ve buna alışıyor. O bunu yapabiliyorsa bence herkes yapabilir.”

48 Kiloyum Ama Çok Yemek Yiyorum

Yemek yapmak konusunda başarılı olmasa da yemek yemek konusunda çok iyi olduğunu söyleyen Jessica May, “Çok yemek yerim ama 48 kiloyum. Belki metabolizmam çok hızlı çalıştığındandır. Belki de genetiktir, çünkü babam da çok zayıf” dedi.