Ana sayfa Dizi Haberleri Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’i böyle mi değiştireceksiniz?

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’i böyle mi değiştireceksiniz?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir haftalık yılbaşı tatili verilmişti. tv8’de yayınlanan dizinin 27. bölümü 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm tanıtımını görenler ise sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutmaya başladılar bile! Mehdi’nin yaptığı tüm davranışları unutturmaya yönelik gelişmeler yaşanacak.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizide asıl adamı yeniden sevdirmenin yolları aranıyor adeta! Mehdi’nin yaptığı tüm yanlışlara, şiddet içerikli tavırlarına ve hastalıklı hallerine rağmen, Zeynep’in vicdanıyla oynamaya çalışılıyor sanki!

Tutuklanan Mehdi’nin cezaevinde şişlendiğini gören izleyiciler, bu duruma tepki gösterdiler! Hem bu olayı klişe buldular hem de Zeynep’in Mehdi’yi affetmesi için eve gelen Cemile ve Nuh’un sözlerine tepki gösterdi izleyenler.

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 17

Barış’ın bazı insanların affedilmeyi haketmediği ve Mehdi’nin de onlardan biri olduğu hatırlatması da tanıtımda yer alıyor. Zeynep, vicdanı ile savaşırken, zor bir kararla karşı karşıya kalacak.

İzleyici ise klişelere sığınarak ve Zeynep’in vicdanıyla oynandığı, Mehdi’nin yeniden ‘iyi adam’ pozisyonuna getirileceği görüşünde. Tabii bu arada Barış’ın da sırları olduğu, hatta Mehdi’yi onun şişletmiş olabileceği tahminleriyle farklı bir adama dönüştürülme çabalarına işaret ediyorlar.

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 18

27. bölümde Mehdi’yi affetmesi için evlerine gelen Nuh, cezaevinde katillerin, canilerin olduğunu söyleyip Zeynep’e “Bir büyüklük yap” diyor. Cemile ise “Sen hiç mi korkmuyorsun, endişelenmiyorsun Mehdi için?” sözleriyle Zeynep’i kararından vazgeçirmeye çalışıyor. Kucağında bebeği ile gelen Benal ise zavallı kadın imajıyla Zeynep’i zorluyor.

İşte bu sahne, izleyenlerin tepkisini alıyor daha şimdiden. Zeynep’in kararından vazgeçmemesi, kendisini koruması, Mehdi’yi affetmemesi gerektiğini düşünüyor izleyici.

Cemile ve Nuh’a “Ben artık Mehdi için endişelenmeyi bırakalı çok oldu, ben artık kendim için korkuyorum sadece” yanıtını veren Zeynep, Mehdi içerden çıkınca kendisinin nasıl korku dolu bir sürece gireceğini de anlatıyor ama yine suçlanmaktan kaçamıyor!

Olayların nereye gideceğini izleyip göreceğiz ama Zeynep’i zor bir sınav bekliyor yeni bölümde! Ayrıca Mehdi’nin hapiste şişlenmesine izleyiciler “Hapse gireli ne kadar oldu düşman kazandı, bu ne şimdi” şeklinde pek çok yorum yaptı. Bu tür klişelerden sıkıldıklarını söylerken, olayın arkasında Barış olabileceği tahminleri de yapılıyor…

İşte 27. bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları:

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 19

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 20

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 21

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 22

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 23

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 24

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 25

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 26

Yine bir klişe, yine sinir bozucu gelişme! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i böyle mi değiştireceksiniz? 27