Ana sayfa Sosyal Medya Yine Safiye’ye bağladı! Ezgi Mola, hızını alamadı sokakları süpürecek!

Yine Safiye’ye bağladı! Ezgi Mola, hızını alamadı sokakları süpürecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde en çok dikkat çeken isim Ezgi Mola oldu. Oynadığı karakter Safiye’nin hikayesi, izleyenleri hayli etkilerken, tüm ailesi, çevresindeki insanlarla birlikte gerçek bir hayat öyküsünden alınan sarsıcı hikayede Safiye, bambaşka bir yere oturmakta. Annesinin yıllarca kendisine uyguladığı baskı sonucu hayatı altüst olan Safiye’yi başarıyla oynayan Ezgi Mola, zaman zaman duruma esprili göndermeler de yapıyor.

8 yıl ara verdikten sonra çok ses getiren dizinin yine çok konuşulan karakteri Safiye olarak Ezgi Mola gündemden düşmüyor. Oyuncu zaten sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyordu sık sık. Safiye gibi temizlik hastası bir kişiyi oynaması da Mola’yı hep gündemde tutan bir durum artık.

Ezgi Mola’nın sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun temizlik konusuna verdiği önemi de biliyor. Her ne kadar Safiye gibi travmatik bir durumu olmasa da hayli titiz bir isim Ezgi Mola.

Yaptığı paylaşımlarda da zaten evinde temizlik yaparkenki hallerini, kullandığı temizlik ürünleri, süpürgeler, çamaşır makinaları ile ilgili pek çok bilgiyi de takipçileri ile paylaşmakta.

Yine Safiye'ye bağladı! Ezgi Mola, hızını alamadı sokakları süpürecek! 8

Ayrıca son dönemde evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın da gizli çekimlerinden kurtulamıyor! Ne zaman evde temizlik yapsa adeta Safiye halleri içinde videolar ve fotoğraflarla sosyal medyaya düşüyor!

Ezgi Mola ve sevgilisinin esprili kişilikleriyle yayınladıkları bu paylaşımlar, takipçilerini de çok güldürüyor. Mola, günlük hayatında, Safiye’ye bağladığı anları kendisi de ifşa ediyor zaman zaman!

Benzer bir durum yine yaşandı! Ezgi Mola, evinde de bir benzerini kullandığı süpürgesi ile verdiği pozla görülüyor aşağıdaki fotoğrafta.

Oyuncunun bu halini yayınlayan dizinin yapım firması OGM Pictures çalışanının “Eyvah, şimdi de sıra sokaklarda mı? Safiye” notu ise güldürdü. Mola da kendi instagram hesabından paylaşımı repost etti…

Yine Safiye'ye bağladı! Ezgi Mola, hızını alamadı sokakları süpürecek! 9