Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu!

Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, hazırlık döneminde medyada yer almaya başladığında merak uyandırmıştı. Ayvalık’ta yapılacak çekimler öncesinde coronavirüs vakalarının çıkması nedeniyle set de geç başlamıştı. Dizinin ilk çekim günlerinde gelen fotoğraflar, izleyicide heyecan yaratırken, tanıtımla birlikte diziye merak daha da arttı.

Sonunda Üç Kız Kardeş dizisi ekrana geldi. İlk tanıtımdaki masalsı görüntüler, yerini bir aile dramına bıraktı. Dizinin ilk bölümüne Latin Amerika’da daha çok tutacağı, pembe dizi kıvamında olduğu şeklinde kimi görüşler ve eleştiriler yapıldı.

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Salı akşamının reyting tablosunda ortalama değerlerle yer almaya başladı. Aynı akşam ekrana gelen atv’nin Destan dizisi, başladığı günden beri reytingde ilk sırayı kimseye bırakmıyordu.

Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu! 12

Show TV’nin iddialı başlayan Baba dizisi de Üç Kız Kardeş ile yarış halinde olarak listeye girdi. Masumlar Apartmanı ise ilk 10 listesinde gerilemişti. Üç Kız Kardeş dizisi, reyting tablosunda sessiz ama derinden bir ilerleyiş kaydetti haftalar içinde.

15 Mart Salı akşamı 4. bölümü yayınlanan dizi, çok şaşırtan bir çıkış yaptı ve Destan dizisinin birinciliğini elinden alarak ilk sıraya yerleşti! Geriden gelerek tüm rakiplerine hissettirmeden ciddi bir çalım attı Üç Kız Kardeş dizisi adeta! Sakin ama derinden bir ilerleyişle izleyiciyi etkisi altına alan dizi, 4 bölüm sonra Salı akşamının zirvesine oturarak herkesi şaşırttı!

Kendi halinde başlayan ekran yolculuğunda ‘Ben de varım!’ diyerek iddialı dizi Destan’ı, en yakın rakibi Baba’yı sollayarak geldiği zirvede, istikrarlı bir şekilde durabilecek mi önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Ancak 4. bölümüyle zirveye oturan Üç Kız Kardeş dizisinin yavaş yavaş izleyici toplayarak geldiği zirveyi bırakmaya pek niyeti yok gibi görünüyor!

Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu! 13

Bu sakin ama derinden gelen reyting zaferi, izleyiciler açısından da sürpriz oldu. Sosyal medyada duruma şaşırdıklarını da itiraf eden izleyiciler, dizinin şaşalı büyük tanıtımlar yapmadan, bağırmadan, zorlamadan, mütevazi ve emin bir şekilde ilerleyerek 4 haftada zirveye oturmasına hem şaşırdıklarını hem de takdir ettiklerini dile getiriyorlar.

Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu! 14

Bir izleyicinin şu sözleri, aslında pek çok kişinin de ortak görüşüydü: “Ne yalan söyleyeyim hiç böyle olacağını beklemiyordum ama hak etti aylarca destan yazacağız demediler usulca zirveye oturdular” dedi.

Yok böyle çalım! Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu! 15