Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma ve Aşk 101 ile parlayan Alina Boz yeni bir dizide rol alacak mı?

Elimi Bırakma ve Aşk 101 ile parlayan Alina Boz yeni bir dizide rol alacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, Paramparça dizisi ile popüler oldu. Oyuncu, en son Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteri ile çok sevildi. Aşk 101 dizisi ise oyuncunun Netflix aracılığı ile kendisini dünyanan farklı ülkelerinde göstermesi için büyük bir fırsat açtı.

Alina Boz, 2019 yılılın yaz aylarında çekilen Aşk 101 dizisinde Eda karakterini canlandırdı. Performansı ile alkış alan oyuncu, yeni sezonda yeni bir dizide yer alacak mı? İşte bu soruyu Alina Boz hayranları sıklıkla soruyor.

Ancak şu aşamada Aşk 101 dizisinin 2. sezon çekimleri dışında Alina Boz’un planlarında yeni bir dizi görünmüyor. Oyuncunun, Netflix dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra yeni projeler için görüşme yapacağı tahmin ediliyor.

Alina Boz, geçen yıl dizinin setinde eğlenceli anlar yaşamıştı. Ancak Elimi Bırakma dizisi nedeniyle zorluk yaşamıştı. Oyuncu yeniden iki diziyi bir arada götürme stresi yaşamak istemiyor. Bu nedenle de ilk olarak Aşk 101 dizisinin 2. sezon çekimlerini tamamlamayı hedefliyor.