Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, yangınla mücadele ederken ne mesaj verdi?

Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, yangınla mücadele ederken ne mesaj verdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin 4. sezonunda Hakan Gümüşoğlu karakteriyle ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, üç gün önce Milas’ta ormanlık alandaki yangın tehdit edici boyutlara ulaşırken, Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen alevlere müdahale edenler arasında ön saflarda yer almıştı.

Çelikkol’un hortum taşıyarak, alevlerin içine daldığı görüntüleri yayınlayan şarkıcı Mustafa Sandal, bu kez de oyuncunun mesajını paylaştı.

Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, yangınla mücadele ederken ne mesaj verdi? 8

Oyuncunun yakın arkadaşı şarkıcı Mustafa Sandal instagram hesabından İbrahim Çelikkol’un yangın bölgesindeki fotoğrafını paylaşarak Çelikkol’un mesajını da şu şekilde takipçilerine iletti.

‘İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var; ‘Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa abimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut’ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.’

Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, yangınla mücadele ederken ne mesaj verdi? 9