Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin baba olmak için geç mi kaldı? Oyuncudan dikkat çeken açıklamalar!..

Kerem Bürsin baba olmak için geç mi kaldı? Oyuncudan dikkat çeken açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin Alem Dergisi’ne kapak oldu. Dergiye çok özel pozlar veren oyuncu, çarpıcı açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Hande Erçel ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan Kerem Bürsin baba olmak istediğini ancak bu konuda bir takım tereddütleri olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Baba olmak istiyorum ama galiba yaşlandım gibi hissediyorum çünkü ben hep genç baba olmayı istiyordum. Hem istiyorum hem de büyük bir sorumluluk. Böyle bir dünyaya yeni bir hayat getirmek beni korkutuyor. Bunu yapabilir miyim bilmiyorum.

Kerem Bürsin baba olmak için geç mi kaldı? Oyuncudan dikkat çeken açıklamalar!.. 9

Kendimizi tüketime adamış vaziyetteyiz. Günün sonunda hayatta her şey olabilir…ondan kısmetimde varsa müthiş yoksa sıkıntı yok” açıklamasını yaptı.

İki, üç çocuklu kalabalık bir aileye sahip olamayı çok isterdim diyen Kerem Bürsin, “En büyük hayallerimden biri bacağımda, kafamda, kolumda çocuklarım olsun ama dediğim gibi insanlığın gidişatıyla ilgili endişelerim var maalesef” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin baba olmak için geç mi kaldı? Oyuncudan dikkat çeken açıklamalar!.. 10

Bir süredir Hande Erçel ile aşk yaşayan oyuncu, Hande ile fikirlerimizi veya mesleki hayallerimizi konuşuruz, bir film seyrederken onun üzerine senaryosu olsun, detaylı sohbetler ederiz. Hande görüntü yönetmenliğine çok ilgi duyuyor. Çoğu kez filmi geri sarıp ilgimizi çeken planları kurulan değişik kadrajlar üzerine konuşuruz. Bir yandan da işi ilişkimize çok karıştırmamaya özen gösteriyoruz” açıklamasını yaptı.

Kerem Bürsin baba olmak için geç mi kaldı? Oyuncudan dikkat çeken açıklamalar!.. 11

Kerem Bürsin ilişkide gerçekçi birisi olduğunu söyleyerek, “Bir ilişkide kimsenin kısıtlanmaması ve karşısındakini değiştirmeye çalışmaması gerekiyor.

Çünkü sonra şöyle bir şey oluyor kişiyi değiştiriyorsun sonra değiştirdiğin kişiyi sevmemeye başlıyorsun ardından ayrılık sürecinde beraber olduğun kişi öz haline dönüyor ve sen “Ne kadar harika biriymiş” diyorsun. Ben beraber olduğum insanla eğlenmeyi, onu güldürmeyi seviyorum.

Biriyle beraber bir ilişkiye başladıysan tamamen filtresiz ve doğal olmak önemli yoksa sağlıklı bir yol olmaz diye düşünüyorum” dedi.