Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir’in önlenemez yükselişi sürüyor! Popülerlik listesinde hızla geçtiği isimler bakın kimler?

Mert Ramazan Demir’in önlenemez yükselişi sürüyor! Popülerlik listesinde hızla geçtiği isimler bakın kimler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çıplak isimli BluTV dizisiyle dikkatleri çeken Mert Ramazan Demir, 2020 yılında adım attığı oyunculuk mesleğinde hızla yükselmekte! Fox TV’nin kısa ömürlü Öğretmen dizisinde Afra Saraçoğlu ile rol alan Demir, şu sıralar birlikte oynadıkları yeni dizileri Yalı Çapkını ile çok konuşuluyor!

Hayran sayısını giderek arttıran genç oyuncu, 1998 İstanbul doğumlu. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim alan Demir, ilk olarak rol aldığı yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You” filminde Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır rol alarak oyunculuğa adım attı.

Dijital platform Exxen için çekilen Ölüm Zamanı dizisinin ardından Netflix için çekilen UFO filminde de rol aldı. 2 yıl içinde kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Mert Ramazan Demir, günün en çok konuşulan isimlerinden şu sıralar! Afra Saraçoğlu ile uyumu çok beğenilen Demir, Star TV’nin Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteriyle de merakla takip ediliyor.

Mert Ramazan Demir'in önlenemez yükselişi sürüyor! Popülerlik listesinde hızla geçtiği isimler bakın kimler? 8

Ferit karakterine çok yakıştırılan Mert Ramazan Demir, sosyal medyada da giderek daha çok görünür hale gelmekte! Bazı kuruluşların haftalık, aylık ölçümleriyle ortaya çıkan ‘en popüler’ listelerinde dikkatleri çeken bir hızla yükselmekte oyuncu!

Demir, Adba.tv’nin haftalık ‘en popüler erkek oyuncular’ tablosunun en son yayınlanan 09-15 Kasım haftası tablosunda 5. sırada yer alıyor. Yalı Çapkını dizisi, reytinglerde çift haneli rakamlara ulaşarak sezonun en başarılı çıkışını yapan dizi olarak anılırken, Mert Ramazan Demir’in de giderek daha çok popülerleştiği görülmekte!

Mert Ramazan Demir'in önlenemez yükselişi sürüyor! Popülerlik listesinde hızla geçtiği isimler bakın kimler? 9

Oyuncunun önünde aylardır zirveyi kimseye bırakmayan ancak son haftalarda gerileyen Onur Seyit Yaran duruyor! Haftalık ileti sayısı 25 bin olan Demir’e karşın Yaran’ın 34 bin 400 ileti ile hala üstünlüğü koruduğu görülmekte. Halil İbrahim Ceyhan’ın 3., Alp Navruz’un 2. ve Akın Akınözü’nün 1. olduğu listede Mert Ramazan Demir’in kimleri geçtiği ise bir başka dikkat çekici durum!

Zira genç oyuncu, aylardır listenin üst sıralarında popülerliği kimseye bırakmayan Caner Topçu, Haktan Zavlak ve Recep Usta gibi kendi kuşağındaki genç isimlerin önüne geçmiş durumda! Sosyal medyada çok konuşulan bu isimlerin yanı sıra Erkan Meriç ve deneyimli oyuncu Murat Yıldırım da Mert Ramazan Demir’in popülerlik konusunda büyük farkla geçtiği isimlerden.

Dizileriyle reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da popülerlik konusunda oyuncuların rekabeti sürüyor! Mert Ramazan Demir, istikrarlı ilerleyişi ile bakalım daha üst sıralara çıkabilecek mi? Hayran kitlesini her geçen gün daha da büyüten oyuncunun haftaya nasıl bir yerde konumlanacağını bekleyip göreceğiz…