Ana sayfa Sosyal Medya Hayat Bugün dizisinin reytingleri üzdü, Hande Doğandemir ise herkesi sevindirdi

Hayat Bugün dizisinin reytingleri üzdü, Hande Doğandemir ise herkesi sevindirdi

tarafından ker_def

Hayat Bugün isimli doktor dizisinin başrol oyuncularından birisi de Hande Doğandemir. Acil servis tıp uzmanı Derin karakterini canlandıran oyuncu, rolü için uzun süre eğitimler aldı. Acil serviste çalışmanın ne kadar zor olduğunu dizi ile birlikte izleyiciler bir kez daha fark etmiş durumda.

Hande Doğandemir de Derin karakterinde gayet başarılı bir performans sergiliyor. Oyuncu, dizinin setinde de tüm ekibin neşe kaynağı oldu. Hayat Bugün dizisinde 5. bölüm geride kaldı ama reytingler hiç iyi gelmiyor.

Hayat Bugün dizisinin reytingleri üzdü, Hande Doğandemir ise herkesi sevindirdi 8

Dizinin ekibinin reytingler nedeniyle bozulan moralleri, Hande Doğandemir’in doğum günü ile yerine geldi. Oyuncu sette düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasında bir hayli neşeliydi ve arkadaşları bu mutluluğun parçası oldu.

New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olması nedeniyle de öne çıkan Hayat Bugün dizisinde ünlü oyuncu, 37. yaş gününü kutladı.

Set arasında dilenen güzel oyuncuya pasta ile sürpriz yapan çalışma arkadaşları Doğandemir’in yeni yaşını sürpriz bir şekilde kutladı.

Hayat Bugün dizisinin reytingleri üzdü, Hande Doğandemir ise herkesi sevindirdi 9

Bu beklenmedik sürpriz karşısında şaşıran Hande Doğandemir dilek tutarken oyuncu ve yapım ekibiyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.