Ana sayfa Foto Galeri Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

tarafından ker_def

almila-ada

● Modern dansın tanrıçası Pina Bausch’tan bahsediyoruz, değil mi? Ne kadar rahat söyledin çok doğal bir durummuş gibi (Gülüyoruz.)
Evet, aynı Pina Bausch’tan bahsediyoruz. Şimdi sen böyle deyince ben de kendimi garipsedim (gülüyor.) Stajyer olarak çalıştım onun kumpanyasında. Ancak zorlanmadım desem yalan olur. Çünkü orada hem kafa hem de dans geçmişi açısından olgun dansçı istiyorlar. Zaten ben ekibin en küçüğüydüm. Düşünsene ortalıkta “Onu da yapayım, bunu da yapayım” diye gezen bir tip. Zaten onlara uçarak gittiğim için bana “Biz önce sakin olmayı öğreniyoruz” dediler. Onlarla derslere, provalara katıldım. Normalde bale dersi yapmıyorlar ama bir iki kez birlikte bale çalıştık. Benim için uçuk bir şeydi. Pina Bausch’tan sonra Avrupa’nın dört bir yanında farklı kumpanyalarda bir iki ay çalıştım hep. Hiçbir zaman para kazanayım derdine girmedim. Avrupa’da bulunmak ve de deneyim kazanmak tek amacımdı. Fakat benim maalesef küçüklüğümden beri aşil tendonunda problem var. Bir de kolum çok kolay çıkıyordu. Böyle deyince de biyonik kız gibi oluyorum (gülüyor.)

● Bir röportajında okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, bir yetenek sınavında da kolun çıkmış ve sahnede o halde idare etmişsin galiba.
Evet, çok zorlu bir gündü benim için. Zaten Avrupa’da da sakatlıklarım beni bırakmadı gittiğim yerlerde. Ortaokul yıllarım benim için Çapa Fizik Tedavi ile özdeşleşmiştir. Aşil tendonundaki sorunun iyice belirginleştiği dönem artık dönmeyi düşünüyordum. O dönemde de Londra’daki okula devam ediyorum bir yandan. Bizim de okuldaki stüdyolarımız camekanlı. Avengers: Age of Ultron filminin üç dört sahnesi burada çekildi. Ekip mekân bakmaya geldiğinde cast direktörleri de onların yanındaydı. Scarlett Johansson’ın canlandırdığı Natasha Romanoff karakterinin balerin gençliği için dublör arıyorlar. Benimle birlikte birkaç arkadaşıma da teklif ettiler. Audition verdik ve ben seçildim. O zamanlar tabii işimizin bir parçası olarak bakıyorduk bu tür şeylere (gülüyor.) Ancak İstinyePark’taki IMAX’te izlediğimde realiteyi algıladım. Zaten Avengers’ı çok severim ve bir de Scarlett Johansson’ın gençliğinin figüranısın.