Ana sayfa Foto Galeri Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

tarafından ker_def

almila-ada2

● Dizideki dörtlü tayfadan gerçek hayatta hangisiyle arkadaş olursun veya moralin bozuk olduğunda kapısını çalarsın?
Sadık (gülüyor.) Düşünmeme gerek bile yok. Bayılıyorum ona. Sadık’ı oynayan Hakan zaten çok yetenekli bir tiyatrocu. Ve aslında Hakan’ın Sadık’ta çıkardığı şey ona çok ters. Sadık o kadar komik yazılmamıştı aslında ama Hakan onu o kadar güzel oynadı ki komik olmasa bile onu izlerken gülüyorum. Bir de o beresini çıkarsa çok yakışıklı biri. 13 yaşından beri tanıyorum onu.

● Ortaokul yıllarından bugüne kadarki hayatını anlatırken sadece sanattan konuştuk. Hiç o “Tüm günüm sokakta geçerdi, akşam ancak eve girerdim” çocuklarından olmadın mı?
Küçükken sokaklarda koşuşturup bütün gün boş boş gezilmesini ya da oynanmasını anlamamıştım. Lise yıllarımda hafta sonu herkes Taksim veya Maçka’ya giderken ben derse gidiyordum. Pazar günleri de ailemle oturuyordum. Yurt dışına gittiğimde yurtta kaldım ve o dönem arkadaşlar edindim. Bizim çocuklar bana çok güler; mesela bisiklete binmeyi bilmiyorum. Bana top geldiği zaman kaçarım. Adı Efsane’de bir sahnem vardı; kızı dövmem gerekiyor. Ben, “Eğ kafanı, ben de vuruyormuş gibi yapayım” dedim. Çok komik olmuştu. Cem’e mesela kaç kere tokat atmışımdır. Hiçbirinde beceremiyordum çünkü. Fakat son seferinde biraz abartmış olabilirim (gülüyor.)

● Aslında orada damarına basılsa okkalı bir tokat atarsın (gülüyoruz.) Ne yapılsa damarına basmış olurlar?
Eleştiri almayı seviyorum ama yersiz eleştiride damarıma basmış olursun.

● Hayatını bale ve oyunculuk olarak ikiye ayırdığımızda her ikisi içindeki hangi karakteri ortaya çıkarıyor?
Bambaşka oluyorum bale yaparken. Mutsuz bir bale sahnesi canlandırsam bile çok mutlu birine dönüşüyorum. Kelebekler ve Almila şeklinde tanımlayabilirim (gülüyor.) Oyunculukta ise sette hep daha iyisini nasıl yaparım modunda geziyorum. Oyuncu Almila daha endişeli balerin Almila’ya göre ama sette de mutsuz günümü hiç hatırlamıyorum. İkisi de ayrı bir özgüven aşılıyor bana.