Ana sayfa Foto Galeri Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

tarafından ker_def

almilaada

● İlk olarak hangi sahneyi çekmiştiniz?
Kardeşimi, babamızı arayıp hangi okulda çalıştığını öğrenmesi için zorluyorum.

● Kardeşim demişken, Zeynep’i oynayan Leya Kırşan ile iletişiminiz nasıl?
Leya, çok akıllı bir kız her şeyden önce. Okuma provasına geldiğinde tüm senaryoyu ezbere biliyordu. Onunla iletişimimiz çok iyi. Çocuklarla enerjim hep tutmuştur zaten. Gerçek hayatta ablası var ama bana, “Sen de benim ablamsın” diyor. Onun duyguya girmesine yardımcı olmaya başladım. Normalde bunu annesiyle yapıyor, hatta sadece onunla yapmak istiyordu. Son zamanlarda ben yardımcı oluyorum.

● Nasıl yardım ediyorsun duyguya girmesi için?
Ben hiçbir şey yapmıyorum aslında. Annesini izledim, onun yaptığını uyguluyorum. Sahneyi okuyoruz ve ben ona ne yaşandığını anlatıyorum. “Şu an sen bunu yaşıyorsun, muhtemelen bunu hissediyorsundur ama sen daha iyi bilirsin” şeklinde konuşuyorum onunla. “Ne hissettiysen onu oyna, yeterli olacaktır. Şakır şakır ağlamana gerek yok” diyorum ki o da onun ayarını çok iyi biliyor.

● En çok hangi sahnenin çekimlerinden keyif aldın?
Bale sahnesi. Neredeyse bir gün sürdü. Prova ve pratik yaptım, sadece o ana yoğunlaştım. Bir de Cem’in o sahnede olması da beni rahatlattı. Çünkü konservatuar okuduğu için baleyle de ilgileniyor. O da beni çok rahatlatmıştı. Tüm ekibin seni hayranlıkla izlemesi zaten başlı başına gurur verici bir şey. Balerin olarak bir dizide bale yapmak da çok özel bir duygu. O sahnenin çekimlerinden sonra senaristleri arayıp teşekkür ettim. Bir de en son bölümdeki lunapark sahnesinden çok keyif aldım çünkü benim yükseklik korkum var (gülüyor.) Çok komik, değil mi? İnan hiç hatırlamıyorum ne oynadım ve nasıl oynadım. Çekimlerden önce kullanacağımız aletlere yönetmenim ve görüntü yönetmenimle birlikte bindim. Genel çekilirken Cem’le bindik, o sırada bana ezber geçelim demeye başladı (gülüyor.) Ben nefes alamıyordum orada. Derken birkaç tur daha bindikten sonra rahatladım. Güzel de oldu o sahne.