Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

tarafından ker_def

adinisenkoy (2)

Zehra; ben bir şey yapmadım dedi. Ömer de yanılıyorsun dedi. eski o ilk günlere dalıp gittiler. Nereden nereye geldiklerini artık kendileri de biliyor. Çok yol kat ettiler. Bir oyundu bu ama artık oyun olmaktan çıktı.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Ateş çok alevlenince dumanı çıkmaz olur. Aşk insana kendinden gelir. Öğrenilerek elde edilmez. Aşığın feryadı azalınca Aşkı artar. Aşk can tatlılığıdır. Aşk dile geldiğinde hamlık gider, olgunluk gelir. Ben gider biz gelir. Birken iki olur insan, aşk dile geldiğinde.

Yaseminde kimliğini kaybettiği için, yeni kimlik çıkartmak istediği için başvuruda bulundu.

Sistemde sorun olduğu için kimlik yerine, vukuatlı nüfus kayıt örneği aldı. Ve bu kayıtta ablası Zehra’nın evlendiğini öğrendi Yasemin. 2. Sezonda ablasına bunu sorup öğrenecek. Bu belge babasının eline geçerse Salim amca da öğrenir. Birilerinin söylemesine gerek kalmaz bu kağıt yeter öğrenmesi için.

Ömer, Zehra için güzel manzarayı görsün diye kayalıkların oraya doğru arabayı sürüyordu. Zehra da çok mutlu şehirden uzaklaşmak huzur veriyor diyor, biraz sonra başlarına geleceklerden habersiz.

Ömer yaklaşıp da, frene basınca frenin tutmadığını fark etti.