Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

tarafından ker_def

adinisenkoy (13)

Hediye abla güller için vazo getirince, kahvaltıya bekliyorlar deyince bizim şaşkın aşık Zehra yatak pijamaları ile kahvaltıya gitmeye kalkınca, Ömer böylemi diye onu uyardı.

Ah aşk ah, akılları baştan alan, yanıp yanıp küle döndüren aşk. Sen neymişsin böyle.

Alev çalışma odasında, Ömer’in masasının üzerinde Zehra’nın çizdiği bir çanta çizimini yırtıp attı. Senin gücün anca sayfa yırtmaya yeter kıskanç Alev ne olacak. Hasedinden çatır çatır çatlıyorsun da çatırtını duyan yok, garibim vah, tüh görüyor musun ne yapsak ki? ?

Ömer’in kaşesinin peşinde, onunla birlikte paraları alıp zimmetine geçirecek Alev.

Ailecek kahvaltı sofrasındalar, Ömer ve Zehra da ki, değişimi fark eden Cevriye hala söyledikleri ile utandırdı Zehra yı ve eli ayağı birbirine dolandı. Aşk işte adamı böyle elden ayaktan düşürür.

Aşk altın değildir saklanmaz, aşığın bütün sırları meydandadır.

Cevriye hala da maşallah dedektif gibi, hemen de çözdü olayı, yoksa siz balayına mı çıkıyorsunuz?. Evet hala sus Zehra anlamasın sürpriz. Ömer balayı odası ayırttı bile ?

Hilmi Yılmaz da hak ettiği yerde hapiste, istifini de bozmuyor. Takım elbise ile orada, nasıl almamış içerdekiler hayret. Avukatı ile konuşan Hilmi, Alev’in yaptıklarından haberdar oldu. peşine adam takmış, Ömer içinde bir hain planı var Hilmi’nin.