Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

tarafından ker_def

Adını-Sen-Koy-26-mayıs-1

Alev teyzesine mektup yazıyor, giderken ona bırakacak anlaşılan. Ömer de Ömer. Yok sana Ömer mömer yürü git işine Alev. Teyzen bile demiş sana, siz kardeş sayılırsınız diye, hiç kardeşe yan gözle bakılır mı Alev?

Alev, ben onun kuzeni bile değilim diyor ve yazıyor bunu.

Bu halde olmana rağmen sen onun hiçbir şeyi değilken, Ömer sana evini, sofrasını, iş yerini açmış, yıllarca aynı sofrada yemek yemişsiniz. Bu yaptıkların insanlığa sığıyor mu Alev. Ekmek yediğin yere ihanet yakıştı mı sana? Bunu kendine yakıştırdın mı?

Teyzesi için yazdıklarından sonra, sıra Ömer de onun içinde bir cd hazırlamış, bir tuzak Ömer’e, Alev tarafından kurulmuş. O cd de Alev’in Zehra için oynadığı bir oyun var. Geçmişte annesi için oynanan oyunun aynısı ve o zaman küçük olduğu için Ömer anlaması zor olmuş ve onları terk edip gittiğini ve bütün bayanlar öyle diye düşünüyor Ömer.

Ve bunu Alev biliyor, aynısını şimdi Zehra için yapıyor. Sadece annenin değil, Zehra’nın da aynı şeyi yaptığına inandığında, bu cd herkese hak ettiği cezayı verecek dedi.

Ne dolaplar çeviriyorsun sen Alev? Senin takı kutunun içine sakladığın kendi pisliklerini sakladığın Asya’nın kaçırılmasında senin büyük emrin olduğu cd nerede? Ömer’in onu bulması gerekirken, Alev yeni bir cd çıkardı ortaya. Ne kötüymüşsün sen Alev. Kazdığın kuyuya inşallah sen düşersin.