Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

tarafından ker_def

adinisenkoy8

Arabanın kontrolünü zor sağlıyor, panik halinde olsa da, Zehra ya sakin ol diyor ve el frenini çektiğinde uçurumun kenarında zor dursa da uçurumun ucunda tehlikedeler ve araba giderek uçuruma doğru kayıyor.

Hayat ile Ölüm arasında ince çizgideler. Ya o uçurumdan düşecek ve birlikte ölecekler. Ya da kurtulup hayata sıkıca tutunacaklar. Şimdi o ince çizginin üzerinde birbirlerine tutunuyorlar.

Ömer, Zehra ya iyi misin? dese de, Zehra şokta cevap veremiyor. Ömer Zehra yı sakinleştirmek için onunla konuşuyor. Korkma hiçbir şey olmayacak, derin derin nefes al diyerek rahatlatmaya çalışıyor.

Araba giderek öne kayıyor. Ömer kemerlerini birlikte yavaş yavaş açmayı söylüyor ve kemerlerini yavaşça aynı anda açıyorlar. Ve Ömer kapını açacak dışarı çıkacaksın diyor.

Ömercim şokta olduğun için arabanın nerede durduğunun farkında değilsin. Ne sen, ne Zehra ön taraftan çıkamazsınız. Arabanın arkasına geçmeniz ve dengeyi bozmadan bunu yapmanız lazım. Yada yolda gelirken aşağıda bir araç vardı o sizi görüp size yardıma gelirse o şekilde kurtulabilirsiniz. Önden olmaz paşam.