Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi 26 Mayıs

tarafından ker_def

adinisenkoy (22)

Ne güzel yeni bir güne gül kokusu ile başlamak, helal sana Ömercim. Kırmızı Gül aşkın sembolüdür. Senin Zehra ya olan sevginin aşkının bir göstergesi o güller. Senden ilk kez bir gül alıyor Zehra, hem de kucak dolusu. İçten gelerek istenilerek alınmış o güller. Hadi hayırlısı.

Güllerin o mis kokuların arasında, günaydın mesajı ve yeni bir sürpriz vardı. Zehra, Ömer’in mesajında yazdığı dolaptaki kutuyu aradı. Zehra daha önce gördüğü ama bir türlü açıp da içini göremediği kutuyu buldu dolap da, içinde çok güzel gelinlik gibi bir elbise vardı bembeyaz.

Ömer, o elbiseyi Zehra için almıştı.

Ömer ilk kez bir bayana elbise alıyor kendisi. Kardeşine ya da önceden Zehra ya aldıklarından çok farklı bu elbise. Evliliğin sembolü olan gelinlik gibi olsun istediği elbise bu. Zehra bu elbiseyi giydiğinde, birlikteki gittikleri yerde, Ömer Zehra’ya sevgisini dile getirmeyi ve yeniden evlenme teklifinde bulunmayı ama bu kez içinden geldiği için isteyerek bunu yapmak istiyor. Ömer tarafından yapılan bütün bu hazırlık, aşk itirafı ve evlenme teklifi için.