Ana sayfa Dizi Haberleri Antonio Banderas’ın davetiyle İspanya’ya gidecek Kerem Bürsin’in katılacağı etkinlik ortaya çıktı!

Antonio Banderas’ın davetiyle İspanya’ya gidecek Kerem Bürsin’in katılacağı etkinlik ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkaç hafta önce gittiği İspanya’da büyük olay yaratan ve hayranları tarafından çılgınlar gibi karşılanan Kerem Bürsin’e bir kez daha bu ülkenin yolları göründü. Ancak Bürsin bu kez dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın davetlisi olarak gidecek. Kerem Bürsin burada çok özel bir etkinliğe katılacak.

Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde yayınlanmaya başladıktan sonra bu ülkelerdeki kadınların kalbini çalan Kerem Bürsin birkaç hafta önce Malaga Fim Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya gitmişti. Kerem Bürsin burada özellikle kadın hayranları tarafından El Turco çığlıklarıyla karşılanmıştı.

Kerem Bürsin birkaç güne İspanya’ya bir kez daha gidecek. Ancak bu kez dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın özel davetlisi olarak. Bürsin’in burada Antonio Banderas’ın düzenleyeceği bir partiye katılacağı söylenmişti.

Antonio Banderas’ın davetiyle İspanya’ya gidecek Kerem Bürsin’in katılacağı etkinlik ortaya çıktı! 83

Yakışıklı oyuncu yine İspanya’nın Malaga şehrine gidecek. Malaga aynı zamanda Antonio Banderas’ın memleketi. Kerem Bürsin, bizzat Antonio Banderas’ın evinin balkonundan Paskalya Haftası etkinliklerini seyredecek. Kutsal Hafta olarak anılan bu etkinliklerde geçiş törenleri ve partiler düzenleniyor. Kerem Bürsin de Banderas’ın davetlisi olarak bu etkinliklere katılacak.

Birkaç hafta önce Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya giden Kerem Bürsin burada müthiş bir şekilde karşılanmış, basında geniş yer bulmuştu. Başarılı oyuncu Malaga’da, dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’la da bir araya gelmişti.

Banderas’la tanışmak için onun tiyatro yaptığı sahneye giden Bürsin, ünlü oyuncuyla çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Aynı fotoğrafı Antonio Banderas da hesabından paylaşmış ve “Dün Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük başarı elde eden Türk aktör Kerem Bürsin, bizi görmeye geldi ve tanışmaktan zevk duyduk ve onun varlığından keyif aldık” diye yazmıştı.