Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine izleyicilerden 2 büyük itiraz var!

Avlu dizisine izleyicilerden 2 büyük itiraz var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin yer aldığı, her bölümünde izleyici gözünde daha da büyüyen Avlu dizisinin 7. bölümü 10 Mayıs Perşembe günü Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

DİZİYE 2 İTİRAZ VAR

Dizide sürekli birbirlerinin kuyusunu kazan karakterlerin çokluğu bazı izleyicileri bıktırmış durumda. “Bu dizi bu kadar kötülüğü barındırmak zorumda mı?” sorusunu soran izleyiciler, iyilikleri de dizide bulmak istediklerini iletiyor.

İzleyicilerin bir başka eleştirisi ise dizide sürekli şarkı çalınması. Şarkılar azalsa ve replikler çoğalsa daha iyi olacak.

ALP, ANNESİNDEN BETER

İzleyicilerin 7. bölüm öncesinde bazı yorumları şöyle:

“Ben de Alp’i iyi biri sanıyordum, annesinden beter çıktı.”

“Alp’a baştan sinir oluyordum, zaten ne beklerkin Kudret’in oğlu.”

“Anne sözü dinlememenin sonu işte Ecem’ciğim. Oğlu da annesinden beter çıktı.”

“Annen sana hapisten ‘tehdit ediliyorum dikkat et’ dedikçe sen annesinin hapishanede olduğunu bildiğin, uyuşturucu içen bir herifle gönlünü eğlendirmeye devam ettin. Müstahak kızım sana! Annene sorsaydın bari, madem seviyorsun çocuğu, annesi nasıl biri aran nasıl deseydin!”

Avlu dizisine izleyicilerden 2 büyük itiraz var! 7

AZRA İYİ Kİ VAR!

Azra karakterinin diziye güzellik kattığını belirten kimi izleyiciler bu karak nedeniyle diziye daha da çok bağlandıklarını ifade etmekteler.

Avlu dizisi 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret yeni bir savaşa hazırlanıyor!

Deniz uğradığı saldırıdan sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Azra bu saldırının sebebini öğrendiğinde çok öfkelenir. Öte yandan, yanında güvenebileceği birinin olduğu hissi hoşuna gitmiştir. Bu sırada Kudret hem içeriden hem dışarıdan kan kaybetmeye başlamıştır.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu köşeye sıkışmışlık hissinden kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ecem, Alp’in hiç bilmediği bir yönüne tanıklık edecek ve belki de ilk defa annesinin yokluğuyla bu kadar sert bir şekilde yüzleşecektir…