Ana sayfa Dizi Haberleri Başrollerden biri gidiyor! Yasak Elma dizisinde ölen kişinin kim olduğu ortaya çıktı!

Başrollerden biri gidiyor! Yasak Elma dizisinde ölen kişinin kim olduğu ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde dün akşam beklenmeyen bir gelişme yaşanmıştı. 108. bölümü yayınlanan dizide, köşkteki daveti basan Cansu, etrafa kurşun yağdırmıştı. Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun elindeki silahtan çıkan kurşunun kime denk geldiği ise merak konusuydu.

Yeni bölümün son sahnesinde Cansu, silahıyla önce havaya ateş ederek Çağatay ve Yıldız’a doğru ilerledi. “Hepsi senin yüzünden, ben kaybettim, sen de kaybedeceksin” diyen Cansu, silahı ateşledi.

Kargaşa arasında herkes kaçışmaya çalışırken, Cansu bir el ateş etti. Daha sonra birileri tarafından etkisiz hale getirildi.

Ancak o çıkan kurşunla kimin vurulduğu, bir sonraki haftaya kaldı. İzleyici, geçtiğimiz haftadan beri fragmanla birlikte dizideki bir kişinin öleceğini öğrendi. Fakat bu kişinin kimliği net değildi.

Sosyal medyada Ender’in, Şahika’nın ve Asuman’ın isimleri dolandı durdu. Bu üç isimden birinin diziye veda edeceği biliniyordu.

Başrollerden biri gidiyor! Yasak Elma dizisinde ölen kişinin kim olduğu ortaya çıktı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgilerine dayandırdığı haberinde, Cansu’nun silahından çıkan kurşunun kimi öldüreceğini yazdı.

Aslında bir süre önce Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’in diziden ayrılacağı konuşulmuştu. Kaya karakterinin geri dönüşü ile birlikte Ender’in de senaristler tarafından kalmasına karar verildiği, son bölümdeki ölen kişinin kimliğinin ortaya çıkmasıyla anlaşıldı!

Buna göre, diziden ayrılacak isim Nesrin Cavadzade olacak. Şahika, Cansu’nun kurşunuyla ölüyor. Bu arada Cansu da hapse gireceği için, gelecek hafta iki oyuncunun birden diziden ayrılması bekleniyor!

Bir kişinin de yaralı olacağı da dizideki konuşmadan anlaşılmıştı. Bu ismin kim olacağı da ayrı bir merak konusu…

İşte Cansu’nun elinde silahla daveti bastığı o anlar: